درود
بخاطر عمل جراحی فکی که بر روی صورتم انجام دادم یه جورایی علاقه زیادی به این مبحث پیدا کردم گفتم در این تایپک تمامی مقالات در زمینه جراحی فک به زبان پارسی انگلیسی و .... ارائه بدم.
اولین کتاب به نام
Local Anesthesia Techniques in Oral and Maxillofacial Surgery
این کتاب در مورد اناتومی صورت و بیشتر در مورد رشته های عصبی فک و صورت و عصب های سه قلو توضیح داده و در مورد نحوه بی حسی کردن و رشته های عصبی هم توضیح داده
Local Anesthesia Techniques in
Oral and Maxillofacial Surgery
Sean M. Healy, D.D.S.
Oral and Maxillofacial Surgery
Francis B. Quinn, M.D.
Otolaryngology – Head and Neck Surgery
University of Texas Medical Branch
October 2004
دانلود کتاب :
[
attachment=76]
مقاله بعدی در زمینه جراحی فک و و صورت و ... هست .
لیست مقالات :
کد:
Volume 10, Issue 1, Pages 1-148 (March 2002)_Craniofacial Surgery.pdf
Volume 10, Issue 2, Pages 149-242 (September 2002)_An Atlas of Head and Neck Images, Part I.pdf
Volume 11, Issue 1, Pages 1-108 (March 2003)_An atlas of head and neck images, part II.pdf
Volume 11, Issue 1, Pages 1-108 (March 2003)_An atlas of head and neck images, part II.pdf
Volume 12, Issue 1, Pages 1-178 (March 2004)_Maxillofacial Cosmetic Surgery, Part I.pdf
Volume 12, Issue 2, Pages 179-298 (September 2004)_Maxillofacial Cosmetic Surgery, Part II.pdf
لینک دانلود :
کد:
http://lifechat.persiangig.com/Atlas%20of%20the%20Oral%20and%20Maxillofacial%20Surgery%20Clinics%20of%20North%20America,%202002-2004%20by%20(www.parsicoders.com).rar
پسوورد :
در این مقاله که نوشتم با تمامی مباحث در مورد جراحی فک و صورت اشنا میشید.
من که بر روی صورتم جراحی فک انجام دادم درد زیادی تحمل کردم دکتر من اقای ابولحسن مسگرزاده بوده که باید دست ایشون رو بوسید واقعا از کارشون خیلی راضی بودم.
طی عمل هر کسی طبق قدرت بدنی و شرایطش درد و زجرهای تحمل میکند متاسفانه بعضی ها در اینترنت با بر پا کردن یک وبلاگ اطلاعات اشتباه و حتی به جواب دادن به کاربرهای که قصد عمل جراحی فک و صورت داشتن انجام میدادند(البته نه همه وبلاگ ها).
من اطلاعات زیادی برای جراحی فک و صورت جمع اوری کردم که بیشترشون ترجمه شده یا از مقالات دکترهای جراحی فک و صورت بودند و بعضی هاشون از تجربه خودم .
در این مقاله شما کلا با نوع عمل
ارتودنسی
فرق روش باز و بسته در جراحی فک
عوارض جراحی فک
در مورد رشته های عصبی (اطلاعات کامل )
بیهوشی
و تمام چیزهای که یک نفر باید از عمل فک و صورت بداند.
در مقاله کلا توضیح دادم.
دانلود مقاله :
http://parsicoders.com/showthread.php?tid=1014