میخواستم در رابطه با امنیت بدونم اینکه امنیت برای چیه؟و امنیت رو برای چه منابعی استفاده می کنیم و کلا یه توضیح مختصری از اون و اینکه از کجا باید شروع کنم و مراحلی که باید طی کنم درباره این موضوع قدم به قدم چیه
امنیت :
امنیت یعنی حفاظت از حریم خصوصی در مقابل هکرها !
با سلام
دوست من باید در ابتدا این نکته رو عرض کنم که در تمامی موضوعات امنیت موضوع بسیار مهمی میباشد !
شما با زحمت بسیار میتونید یک زمین برای ساختن خانه بدست آورید و سپس با هزینه های دیگه مشغوا و موفق به ساخت آن
میشید بعد از این مسئله میتوانید اسباب و اثاثیه در آن قرار دهید و بالاخره در آن ساکن میشید (البته در مثال .......) ولی یهو میبینید
اثاثیه شما کم میشه یا به قولی دزدیده میشه ! بله محل شما نا امن است یعنی امنیت وجود نداره !!!
شما با زحمت زیاد میاین و یک شبکه بزرگ راه میندازید ! سخت افزار (پسیو ) کانفیگ کردن و راه اندازی انواع سرویس دهنده ها
و کانفیگ روترها و سویچ ها ( اکتیو ) ، بعد یه وب سایت و خیلی از مسائل دیگه ولی یهو میبینید بله دوست و همکار بنده اومده
و یه بنر زده hacked by ........ بله اینجاست که متوجه میشید امنیت 0% است !
خب برای ایجاد امنیت باید چی کار کنم ؟و در کل برای این که رو این موضوع کار کنم باید چه چیزایی یاد بگیرم و از کجا شروع کنم؟
امنیت برای چی ؟
برای سایت ؟
برای کلاینت ؟
برای سرور ؟
اینها هر کدوم مباحث خاصی داره !
خب شما اول بگو چند نوع امنیت داریم یعنی چند تا مبحث تو بحث امنیت داریم؟
با سلام
دوست من امنیت در محتوا یکی است ولی بابت هر موضوعی مباحث مختلفی داره !
جا داره که اینجا شما رو با مبحث ایزو 27000 و شاخه های مختلف اون آشنا کنم ! بنده در این زمینه یک مقاله ارائه کردم !
این
آدرس اونه لطفا اینو کامل بخون تا بعد بیشتر در این زمینه صحبت کنیم !
پرستو جان
میخوای امنیت سیستم خودت رو ببری بالاتر یا ... ؟
سلام
شما میتونید اون مالتی مدیاهای که توی همین فروم هست رو دانلود کنی و بخونی !
کلا فکر کنید یکی از صفر میخواد بیاد رو موضوع امنیت کار کنه درباره چه چیزایی باید اطلاعات کسب کنه و مراحلی که باید طی کنه چیه؟