Parsi Coders

نسخه‌ی کامل: معرفی امکانات جدید Visual Studio 2012 و Framework 4.5
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
بالاخره بعد از مدتها انتظار نسخه نهایی نرم افزار برنامه نویسی ویژوال استودیو یعنی نسخه ۲۰۱۲ RTM در روز ۱۵ ماه آگوست منتشر شد. هدف اصلی مایکروسافت از طراحی این نسخه توسعه برنامه های ویندوز ۸ می باشد. شرکت مایکروسافت برخلاف نسخه ۲۰۱۰ امکانات جدید و پیشرفته ای را به این نسخه افزوده که در این مقاله به معرفی ۹ مورد از آنها خواهیم پرداخت.

۹ مشخصه بارز نرم افزار ویژوال استودیو ۲۰۱۲

اگر هنوز برای دانلود ویژوال استودیو ۲۰۱۲ تصمیم گیری نکرده اید و منتظرید تمام اخبار منتشره در این باره را مطالعه کنید، ما شما را با ۹ دلیل برای ارتقا به نسخه جدید آشنا خواهیم کرد.

۱- توسعه ویندوز ۸
نرم افزار Visual Studio 2012 شامل تمامی امکانات مورد نیاز برای توسعه برنامه های ویندوز ۸، تمپلت ها، طراحی، تست و اشکال زدایی است. در حال حاضر با نصب ویژوال استودیو نرم افزار Blend همراه آن نصب و ابزارهای بصری بسیاری برای ایجاد برنامه های سازگار با فروشگاه Windows Store توسط HTML/CSS و XAML فراهم می کند. با استفاده از چنین ابزارها بدون هیچ مشکلی (البته اگه کشور مورد نظر تحریم نشده باشه) می توان برنامه ای ایجاد و در فروشگاه ویندوز استور قرار داد.
برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ توسعه دهنده ویندو ۸ یا مرکز برنامه نویسی ویندوز مراجعه نمائید!

[عکس: Develop-for-Windows-8.png]
۲- توسعه وبسایت
ویژوال استودیو ۲۰۱۲ و Net 4.5. پیشرفت هایی را در زمینه ASP.Net نیز ارائه داده اند که بهبود بهینه سازی وبسایت (minification و bundling)، قالب های جدید، ارتقاء ویرایشگر HTML و CSS، بازرسی صفحه و ابزارهای جدید انتشار نمونه هایی از آنها هستند. برای حمایت از توسعه دهندگان جاوا اسکریپت نیز امکانات جدیدی افزوده شده که از جمله آنها می توان به بهبود IntelliSense، کاوشگر جدید DOM و کنسول جاوا اسکریپت اشاره کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبلاگ تیم توسعه دهنده وبسایت مراجعه نمائید!

[عکس: Develop-for-the-Web-visual-studio.png]

۳- توسعه ویندوز فون ۸
ویژوال استودیو ۲۰۱۲ ابزاری برای توسعه دهندگان ویندوز فون ۸ نیز ارائه کرده. این ابزار SDK نام دارد، که نسخه ۸ آن به زودی منتشر خواهد شد. از ویژگی های آن می توان به پشتیبانی زبان ++C ، توانایی هدف قرار دادن برنامه های کاربردی هر دو دو ویندوز فون ۷ و ۸ ، پشتیبانی از multi-chassis و انتشارات سازمانی اشاره کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت تیم برنامه نویسی ویندوز فون مراجعه نمائید!

[عکس: Develop-for-Windows-Phone-8.png]
۴- توسعه ویندوز لاجوردی (Windows Azure)
VS 2012 در سرویس های ابری نیز پیشرفت های قابل ملاحظه ای را کرده. در این زمینه ابزاری وجود دارد که برنامه نویس به کمک آن می تواند به بهترین شکل ممکن خدمات ابری خود را توسعه دهد. از جمله ابزار سرویس های ابری که در VS 2012 گنجانده شده می توان به پشتیبانی از ویژگی ذخیره توزیع شده (distributed caching)، گزینه های جدید نشر، قالب های جدید و نصب کمتر ردپاها اشاره کرد. همچنین با استفاده از خدمات تیم مقدماتی ویندوز لاجوردی می توان از یکپارچگی و مستقرسازی مداوم در نرم افزار خود استفاده کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت Windows Azure .NET Developer مراجعه نمائید!

[عکس: Develop-for-Windows-Azure.png]
۵- توسعه برنامه های کاربردی کسب و کار
ویژوال استودیو ۲۰۱۲ شامل انواع ابزار برای توسعه برنامه های کاربردی کسب و کار است. توسعه دهندگان تکنولوژی SharePoint می توانند طراحی های جدید، انواع محتوا، قالب های جدید برای ستونهای سایت و صفحات وب Silverlight را در این نرم افزار پیدا کنند. در حال حاضر ویژگی های ALM مانند عملکرد پروفایلینگ، آزمایش واحد و IntelliTrace برای توسعه SharePoint در دسترس هستند. توسعه سمت سرویس گیرنده با پشتیبانی از قابلیت اشکال زدایی جاوا اسکریپت و IntelliSense نیز بهبود چشمگیری یافته.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبلاگ تیم برنامه نویسی SharePoint مراجعه فرمائید!

[عکس: Develop-Business-Applications.png]

۶- توسعه بازی ها و دیگری برنامه های کاربردی سه بعدی
نرم افزار ویژوال استودیو ۲۰۱۲ شامل ابزارهای کمکی برای توسعه دهندگان بازی می باشد که با استفاده از این ابزارها کار تولید بازی ها آسان تر از قبل خواهد شد. اشکال زدایی DirectX گرافیک، طراحی و کدنویسی shader های DirectX (HLSL)، بازرسی و دستکاری دارایی های گرافیکی (عکس ها و مدل ها) نمونه ای از این ابزارهای مهم می باشند. شرکت مایکروسافت تمام قابلیت هایی را که توسعه دهندگان برای ساخت بازی های گرافیکی دو بعدی و سه بعدی به آنها نیاز دارند را در این نسخه از ویژوال استودیو فراهم آورده است.

[عکس: Develop-Games-and-other-3D-Applications.png]

۷- امکان استفاده از آخرین پیشرفت زبان های برنامه نویسی
اگر شما هم در حال برنامه نویسی با یکی از زبان های سی شارپ و ویژوال بیسیک هستید، می توانید از آخرین ویژگی های افزوده شده به این زبان ها در چارچوب دات نت ۴٫۵ و ویژوال استودیو ۲۰۱۲ برای برنامه نویسی غیرهمزمان استفاده کنید.

[عکس: Take-advantage-of-the-latest-language-advancements.jpg]
۸- کارایی، قابلیت اطمینان و بهبود سازگاری
علاوه بر افزوده شدن ویژگی های جدید، سرمایه گذاری هایی نیز برای بهبود توانایی های هسته محصول صورت گرفته است. برای مثال، سرمایه گذاری در عملکرد نرم افزار و ایجاد پیشرفت های قابل ملاحظه ای در بخش هایی از نرم افزار، از قبیل: جعبه ابزار، ویرایشگر، اشکال زدایی، کاهش زمان بارگذاری پروژه و … صورت پذیرفته.

[عکس: Performance-Reliability-and-Compatibilit...ements.png]
۹- امکانات جدید IDE
بروزرسانی اساسی در رابط کاربری نرم افزار ویژوال استودیو ۲۰۱۲ انجام گرفته که با آخرین محصولات مایکروسافت سازگاری دارد و به گونه ای طراحی شده که برنامه نویس تمام تمرکز خود را بر روی کد ها بگذارد. محیط نرم افزار به طور کلی ساده سازی شده، از جمله نوار ابزار ساده، کادری سبک و سریع برای جستجوی ابزارها و درهم ریختگی کمتر تب ها با پیش نمایش فایل ها به جای باز کردن آنها در طول عملیات اشکال زدایی. با استفاده از کادر Quick Launch می توانید در محیط IDE به جستجوی منوها، ابزارها و حتی دستورات زبان های برنامه نویسی بپردازید.

[عکس: New-IDE-Productivity-Features1.png]
نتیجه گیری

با توجه به ویژگی های فوق ملاحظه کردید که مایکروسافت تغییرات کلی در هسته، ظاهر، امکانات و پشتیبانی از سرویس های مختلف را به نسخه ۲۰۱۲ ویژوال استودیو افزوده است. در حال حاضر ویژوال استودیو ۲۰۱۲ بهترین نسخه انتشار یافته تا به امروز می باشد.
اکنون با توجه به این قابلیت ها نرم افزار ویژوال استودیو ۲۰۱۲ را می توانید از این لینک دانلود کنید!



[عکس: microsoft-visual-studio-2012-developers.jpg]
تصویری از اعضای تیم توسعه دهنده بزرگترین نرم افزار برنامه نویسی دنیا (ویژوال استودیو ۲۰۱۲)

[*]منبع