10-03-2011، 04:11 PM
چهاردهم مهرماه، 53 نامزد برای کسب 20 کرسی هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانهای برای سه سال آینده، با یکدیگر رقابت میکنند.
دور سوم انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانهای برای سه سال آینده، پنجشنبه 14 مهرماه برگزار میشود.
بر اساس این گزارش، در این دوره از انتخابات نظام صنفی یارانهای، 36 نامزد در شاخه شرکتها، 6 نامزد از شاخه فروشگاهها، 6 نامزد از شاخه مشاوران و 5 نامزد در بخش بازرسی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برای 20 کرسی هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانهای با یکدیگر به رقابت میپردازند.
بنابراین گزارش، سازمان نظام صنفی رایانهای 7 سال پیش، به عنوان تنها سازمان اجرایی بخش خصوصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و با هدف ساماندهی، ایجاد تشکیلات، نظم بخشی به فعالیتهای تجاری رایانهای مجاز و حمایت از حقوق پدید آورندگان نرم افزار تشکیل شد.
در حالی این انتخابات 5 شنبه هفته جاری برگزار میشود که کاندیداهای سومین دوره انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران در فرصت باقیمانده، برای جلب رضایت مصرف کنندگان نهایی فناوری اطلاعات و ارتباطات، به تشریح مواضع و برنامه های خود پرداختهاند.
یکی از نکات تازه در این انتخابات این دوره این است که کاندیداهای سومین دوره این انتخابات، با تشکیل دو گروه ائتلافی، به دو قطب رقیب تبدیل شدهاند و تلاش دارند تا با انواع روشهای تبلیغ چهره زیباتری از خود ترسیم کنند.
یکی از این گروهها، به کارگیری تمامی ظرفیت اعضای هیئت مدیره در تصمیم سازیها و امور اجرایی در درون و برون سازمان نظام صنفی رایانهای، توسعه فضای کسب و کار با بهکارگیری ظرفیتهای موجود درون صنف و بازنگری اساسنامه، آیین نامههای اجرایی و دستورالعملهای موجود این سازمان را از جمله برنامههای خود عنوان کرده است.
همچنین این گروه، دفاع از حقوق و منافع صنفی در تعامل و مشارکت موثر و خلاقانه با تمامی نهادها، مجامع، تشکلها و سازمانهای مرتبط اعم از خصوصی و دولتی را از دیگر برنامه های هئیت مدیره آینده سازمان عنوان کرده و بر اطلاعرسانی شفاف و مستمر به تمامی اعضای صنف در خصوص اقدامات انجام شده و در دست اجرا تاکید کردهاند.
بر این اساس کاندیداهای حاضر در این گروه تقویت دبیرخانه و تهیه بانک اطلاعاتی جامع و تخصصی اعضای سازمان نظام صنفی رایانهای و تقویت اعتبار و جایگاه شورای انتظامی این سازمان را از دیگر برنامههای خود عنوان کردند.
ارتقاء سطح کمیسیونهای تخصصی سازمان نظام صنفی رایانهای از جایگاه مشورتی به تصمیم ساز و اجرایی، توسعه تسهیلات برای اعضای این سازمان و همچنین رصد و پایش قوانین، بخشنامهها و آییننامههای مرتبط در حوزه فاوا و تثبیت جایگاه سازمان نظام صنفی رایانهای در نهادهای قانوگذار و تصمیم ساز، از دیگر برنامههای اعلامی این گروه است.
گروه دوم، در نقشه راهی که برای خود اعلام کرده بر درک اهمیت نقش و جایگاه سازمان نظام صنفی رایانه ای تاکید و اعلام کرد: از تمامی توان و امکانات موجود در راستای انجام مطلوب وظایف نمایندگی با رعایت اصل شفافیت، مسئولیتپذیری، پاسخگویی، نقدپذیری، جامعنگری و عدمتبعیض استفاده خواهند کرد.
این گروه در مواضع خود متعهد شده که در همه حال به اصل استقلال سازمان نظام صنفی رایانه ای پایبند باشند و از آن صیانت کنند؛ همچنین ترجیح منافع گروهی و صنفی بر منافع فردی و پرهیز از دنبال کردن منافع شخصی خود یا حمایت از منافع شخصی دیگران از دیگر برنامه های این گروه عنوان شده است.
پرهیز از فردگرایی، استفاده از خرد جمعی در تصمیمگیریها و رعایت اصل شایستسالاری در جهت برقراری ارتباط موثر با اعضای سازمان نظام صنفی رایانه ای و جلب مشارکت حداکثری آنها از جمله مواضع این گروه اعلام شده است.
در نهایت این گروه با هدف نهایی ارتقای ظرفیتهای سازمان نظام صنفی رایانه ای و اعضای آن، حفظ و ایجاد نظم در جهت رسیدن به اهداف اساسنامه سازمان، قصد دارد که سومین دوره هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای را در اختیار گیرد.
در کنار جنجال ائتلافی این دو گروه کاندیدا، نامزدهای مستقلی نیز خود را برای عضویت در هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانهای، آماده کردهاند.
رضا سمیعزاده، عضو دوره نخست هیئت مدیره نظام صنفی رایانهای از جمله کاندیدای مستقل این دوره از انتخابات سازمان است.
سمیعزاده در خصوص اینکه چرا عضو ائتلاف یا گروه خاصی نشده، این طور توضیح داد که: در دورانی که ثبت نام از کاندیداها انجام میشد، در ایران نبوده است و از دور در جریان گروهبندیها قرار گرفته است؛ اما معتقد است که وجود کاندیداهای مستقل میتواند فضای دو قطبی شکل گرفته را تغییر دهد.
وی مهمترین هدف خود را ایجاد تحول در ساختار مدیریتی سازمان برای نیل به تمرکزگرایی مردم سالارانه، عنوان کرد و گفت: امیدوارم با تغییر و تحول در ساختار سازمان، هیئت مدیره، تمرکزگرایی مردم سالارانه را در پیش گیرد تا اعضای صنف حضور پررنگتری در تصمیم گیریها داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه هماکنون در بسیاری از سازمانها به جای سیستم کششی، سیستم فشاری حاکم است، گفت: باید شرایطی فراهم شود که اعضا نسبت به فعالیت در سازمان کشش داشته باشند؛ سازمان نظام صنفی رایانهای باید از فناوری اطلاعات در بدنه خود استفاده کند و با ایجاد فضای وب 2 میتوان تغییراتی اساسی در بدنه سازمان ایجاد کرد.
وی گفت: باید دلایل اینکه چرا نظام صنفی رایانهای نتوانسته با تشکلهای مختلف ارتباط خوب برقرار کند، را شناسایی کرد و راهکار من این است که کمیسیونی مشترک با تشکلها داشته باشیم و با به رسمیت شناختن حق موجودیت تشکل ها، چتری برای حمایت از منافع اعضا ایجاد شود.
وی تاکید کرد: سازمان نظام صنفی رایانهای باید هدفمند، استراتژی محور و پاسخگو به اعضا باشد و با ایجاد تعامل و همسو سازی تشکلهای فعال، قدرت چانهزنی با نهادهای ذیربط فناوری اطلاعات افزایش مییابد.