Parsi Coders
فیلتر قلیایی چیست ؟ - نسخه قابل چاپ

+- Parsi Coders (http://parsicoders.com)
+-- انجمن: Other sections (http://parsicoders.com/forumdisplay.php?fid=71)
+--- انجمن: Advertise (http://parsicoders.com/forumdisplay.php?fid=98)
+--- موضوع: فیلتر قلیایی چیست ؟ (/showthread.php?tid=5165)



فیلتر قلیایی چیست ؟ - youka - 09-04-2017

فیلتر قلیایی یا Alkaline .......
یکی از مهمترین پارامترها در کیفیت آب PH است که متغیر است. هرچه PH بالاتر از 7 باشد قلیایی و پایین تر از آن آب اسیدی است. غالبا PH نه آنقدر پایین است که آب اسیدی شده باشد و نه آنقدر بالا که آب قلیایی مصرف کنیم. اگر از ساختار دستگاه تصفیه آب اطلاع داشته باشید، می دانید که فیلتر قلیایی در هفت یا ششمین مرحله قرار گرفته است. آب در پروسه تصفیه از این مرحله عبور کرده و فیلتر قلیایی املاح و عناصر مورد نیاز را به آن می افزاید و در نهایت آب قلیایی تولید می کند. نام این فیلتر دستگاه تصفیه آب ، فیلتر ORP یا فیلتر قلیایی یا  Alkaline ....... می خوانند.
آب قلیایی دارای خواص بسیاری است که در اینجا تعدادی از آن را ذکر کردیم آب اسیدی برای بدن زیان بخش و استفاده آن در طول مدت صدمات جبران ناپذیری دارد. استفاده از فیلتر قلیایی برای زمانیکه آب ورودی یا آبی که در دستگاه تصفیه شده دارای ph  پایینی باشد قلیایی بودن آن را تنظیم می کند تا سلامت شما به خطر نیفتد. عمر مفید فیلترهای قلیایی 12 ماه است که این فیلترها سبب قلیایی شدن آب تصفیه شده می گردند.منبع : فیلتر قلیایی
دقت داشته باشید برای تهیه فیلترها بخصوص فیلتر قلیایی بهترین نوع آن را استفاده کنید زیرا فیلترهای قلیایی ارزان هم بی کیفیت هستند و برای سلامتی بسیار مضر مهمترین هدف استفاده از فیلتر قلیایی درمان اسیدوز بدن می باشد. از کارکردهای این فیلتر بالابردن مقدار کلسیم و منیزیم و PH آب است که این موجب خوش طعم شدن آب آشامیدنی می شود.
استفاده از دستگاه تصفیه آب خانگی و استفاده از آب قلیایی برای هر فرد یک نیاز مهم است.
تاثیرات قلیایی نبودن آب مصرفی
•    ایجاد رسوب در کتری و سماور
•    بیماری های قلبی و عروقی
•    بالا رفتن فشار خون
•    طعم نامناسب در چای و قهوه
•    طعم نه چندان خوب در پخت غذا ها
•    پیری زودرس
•    کم شدن توان مقاومتی فرد در برابر بیماری ها
•    بروز اختلالات مزمن و ناراحت کننده ( احساس خستگی و ناراحتی، افسردگی و ...)