امتیاز موضوع:
  • 24 رای - 1.42 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چاپ عمودی در دیتا ریپورت
نویسنده پیام
aghamali آفلاین
کاربر 1 ستاره
*

ارسال‌ها: 74
تاریخ عضویت: Nov 2013
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #1
چاپ عمودی در دیتا ریپورت
درود
همینطور که از اسم تایپیک مشخصه کمک میخوام برای اینکه یک یا چند آیتم در دیتا ریپورت رو بصوت عمودی نمایش بدم که بعدش چاپ کنم


سپاسگزار میشم کمک کنید
12-01-2016، 03:10 PM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #2
RE: چاپ عمودی در دیتا ریپورت
درود
Got it. Go to detail section. Format Section. Select Format with multiple columns and then select layout Across then down / Down than across.

  1. DataReport1.Orientation = rptOrientLandscape
  2. DataReport1.Show
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
12-02-2016، 11:08 AM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
aghamali آفلاین
کاربر 1 ستاره
*

ارسال‌ها: 74
تاریخ عضویت: Nov 2013
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #3
RE: چاپ عمودی در دیتا ریپورت
(12-02-2016، 11:08 AM)Amin_Mansouri نوشته: درود
Got it. Go to detail section. Format Section. Select Format with multiple columns and then select layout Across then down / Down than across.

  1. DataReport1.Orientation = rptOrientLandscape
  2. DataReport1.Show

درود

سپاسگزارم این کد لنداسکیپ هست که البته باید سروس پک نصیب کنم

ولی سوال اینجاست که بعد از ساخت برنامه آیا باید فایل خواستی رو بزار گنار برنامه یا فایلی رو ریجستر کنم که هنگام اجرا برنامه به مشکل بر نخورم ؟
12-02-2016، 07:30 PM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #4
RE: چاپ عمودی در دیتا ریپورت
درود
شما از ران تایم های داخل پکیج در کنار فایل بزار مشکلی در اجراش نیست
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
12-02-2016، 10:56 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
aghamali آفلاین
کاربر 1 ستاره
*

ارسال‌ها: 74
تاریخ عضویت: Nov 2013
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #5
RE: چاپ عمودی در دیتا ریپورت
(12-02-2016، 10:56 PM)Amin_Mansouri نوشته: درود
شما از ران تایم های داخل پکیج در کنار فایل بزار مشکلی در اجراش نیست

درود
منظور فایلهای dll هست ؟
داخل پکیج نصب هست ؟
12-02-2016، 11:53 PM
ارسال‌ها پاسخ
aghamali آفلاین
کاربر 1 ستاره
*

ارسال‌ها: 74
تاریخ عضویت: Nov 2013
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #6
RE: چاپ عمودی در دیتا ریپورت
البته به نظرم یه نکته هم بد توصیح دادم
بنده میخوام از چندین تکست و لیبل داخل دیتاریپورت یک یا چنتاش عمودی بشه نه کل صفحه


بطور مثال : یه نرم افزار صدور فاکتور رو در نظر بگیرید . هنگام چاپ فاکتور یه گوشه از فاکتور بصورت عمودی اسم نرم افزار یا شرکت تولید کننده رو مینویسه
12-02-2016، 11:56 PM
ارسال‌ها پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  جستجو در دیتا بیس اکسس aghamali 5 5,315 11-18-2015، 11:26 PM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri
  ....... کردن دیتا گرید aghamali 4 2,932 11-15-2014، 10:50 AM
آخرین ارسال: aghamali
  مشکل با دیتا گرید aghamali 14 8,411 04-16-2014، 06:53 PM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri
Photo ارتباط با دیتا ریپورت بدون دیتا بیس aghamali 0 2,019 12-02-2013، 03:25 PM
آخرین ارسال: aghamali
  کریستال ریپورت parvin 25 17,910 05-14-2012، 09:41 PM
آخرین ارسال: parvin
  عکس در دیتا ریپورت parvin 3 3,500 05-12-2012، 03:08 PM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما | ParsiCoders (Persian Team) For Programming ,Security,Cracking,Network,Pars Civilization,Medical,Science,Entertaining | بازگشت به بالا | | حالت آرشیو | پیوند سایتی RSS
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.