امتیاز موضوع:
  • 274 رای - 1.97 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اموزش برنامه نویسی اندروید به همراه تمامی ابزارها
#1
اموزش برنامه نویسی اندروید به همراه تمامی ابزارها
در این تایپک میخوام یه سری ابزارها و کتاب ها و اموزش های در زمینه گوشی هایی که با سیستم عامل اندروید هستن توضیح بدم.
متاسفانه من یه مدت تو فروم و وب سایت های ایرانی در این زمینه تحقیق میکردم اخر نه من چیزی فهمیدم نه نویسنده مطلب چیزی از مطلبش فهمید (قصد توهین ندارم دید من اینجوری بود ).
و متاسفانه sdk که دانلود میکردم حجم های بسیار زیادی ارائه میدادن و کاربران همه مشکل داشتن اقا چطوری املاتور بزاریم کجا sdk بزاریم و ....
من تمام فایل ها بصورت setup براتون درست کردم و به 3 قسمت تبدیل کردم دیگه فایل ها تا اخرین حد فشرده کردم شما خیلی راحت میتونید برنامه بنویسید حتی من سورس جی پی اس کار کردن با دوربین و صد ها سورس و مقالات اموزشی براتون ارائه دادم و خودم هم اموزش Basic4android با اموزش و سورس کد برای اولین بار در ایران قرار میدهم امیدوارم به برنامه نویسی اندریود در ایران کمکی کرده باشم.
بعضی دوستان تو بعضی وبلاگ ها که میدیدم میگفتن میشه با سی شارپ هم برنامه نوشت برای اندروید ؟ و متاسفانه میدیم جواب نه میدادن یادتون باشه با سی شارپ میشه و با delphi xe2 هم میشه که به وقتش اموزش اینها رو بهتون میدم.
بعضی ها هم میگفتن ویژوال بیسیک 6 ایا کاربردی برای اندروید داره ؟ باید عرض کنم بزنامه Basic4android که اماده کردم از لحاظ دستوری کاملا شبیه ویژوال بیسیک 6 هست.
این قدم خوبیه برای کسانی که میخوان از برنامه نویسی ویندوز به برنامه نویسی تحت پلت فرم اندروید اونم برای گوشی های موبایل مهاجرت کنند.
تو سایت ها که مطالعه میکردم همه گیر میدادن به eclipse .. شکی نیست این برنامه بسیار برنامه قوی هست اما بهتره ابتکار هم ایرانی ها داشته باشن و سعی کنین با زبان های Basic4android و یا دلفی برای اندروید برنامه بنویسید.

نرم افزار Basic4android نسخه 1.5 این برنامه به همراه سریال و keygan میباشد !
sdk و platforms اندریود 2.2 بصورت کامل و شبیه ساز براتون اجرا کردم و همچنین ابزار جاوا و کتابخانه نرم افزار به همراه کلی سورس کد و مقاله براتون اماده کردم خیلی لذت میده نه ؟
ابزارها براتون اماده کردم نیاز به هیچ تنظیم خاصی نیست همه چیز رو براتون اماده کردم فقط باید داخل Basic4android سه تا تنظیم انجام بدی که خیلی راحته (در ادامه به صورت تصویری اموزش بهتون میدم )
شما با دانلود کردن این ابزار ها دیگه هیچ نیازی به اینترنت ندارید !
واقعا سخت بود خیلی از ابزارها که با این سرعت اینترنت کم براتون اماده کردم و از تحریم گوگل و شرکت جاوا برای دانلود فایل ها عبور کردم بعد از چند شب بیخوابی فایل ها براتون اماده کردم.
حالا میخواهید بدونید برنامه بیسیک فر اندروید کارش چیه و چه قدرت های داره ؟
توضیحات :
زبان Basic4android شبیه به زبان ویژوال بیسیک است که علاوه بر آن شی ء گرا نیز می باشد. برنامه های کاربردی که توسط Basic4android کامپایل می شوند برنامه هایی برای سیستم عامل های آندروید هستند، برای این برنامه ها هیچ گونه زمان اجرای اضافی و یا وابستگی وجود ندارد. بر خلاف دیگر محیط های برنامه نویسی، Basic4android به صورت ۱۰۰% بر توسعه آندروید متمرکز است. با Basic4android می توان رابط کاربری گرافیکی قدرتمندی را برای صفحه نمایش های چندگانه و چند جهته طراحی کرد. Basic4android دارای مجموعه ای غنی از کتابخانه ها است که ایجاد برنامه های کاربردی پیشرفته را آسان می کند. این مجموعه شامل: پایگا داده SQL، پورت های سریال (بلوتوث)، GPS، دوربین، تجزیه XML، سرویس های وب (HTTP)، سرویس های (background tasks)، انیمیشن ها، JSON، شبکه (TCP & UDP)، متن به گفتار (TTS)، تشخیص صدا، WebView، نمودارها، AdMob (ads)، گرافیک ها، OpenGL و … می باشد.
قابلیت های کلیدی نرم افزار Basic4android :
- عدم نیاز به نوشتن XML
- امکان شبیه سازی آندروید و یا با یک دستگاه واقعی (متصل به USB یا برروی شبکه محلی) به ایجاد و اشکال زدایی پرداخت
- دارای مجموعه ای غنی از کتابخانه ها
- پشتیبانی Android 1.6 و بالاتر
- پشتیبانی از شی ء گرایی

سایت سازنده نرم افزار : basic4ppc.com

پارت 1 به حجم 80 مگابایت هست پارت 2 هم به حجم 80 مگابایت و پارت 3 هم به حجم 46.6 مگابایت هست.
فایل ها حاوی گذرواژه نیستن لطفا در صورت کپی کردن مطالب یا لینک ادرس فروم http://www.parsicoders.com و نام امین منصوری حتما ذکر کنید.
خوب وقتی فایلها رو اکسترا میکنم یه فایل نصبی به نام :

کد:
Basic4android(www.ParsiCoders.Com).exe
ساخته میشود حجم این فایل 207 مگابایت هست و بعد از نصب setup در پوشه C:\Android\Setup به 208 مگابایت اکسترا میشه حالا شاید تعجب کنید که چرا باز با این حجم ؟ فایل ها بعد ازا کسترا شدن باز هر بخش و هر کدوم دارای فایل نصبی هستن که همه بعد از اکسترا شدن به حجم حدود 400 مگابایت تبدیل میشن

فایل اول دارای راهنما کتاب مقاله و کلی سورس کد از جی پی اس گرفته تا کار کردن با دوربین گوشی خیلی لذت بخشه نه ؟

کد:
کد:
C:\Android\Setup\Help\Basic4Android-Tutorial.exe
فایل دوم که نرم فزار جاوا میباشد توجه نصب این برنامه ملزم هست و اگر نصب نکنید برنامه نویسی با اندروید باید فراموش کنید.

کد:
کد:
C:\Android\Setup\Need File\Java\Java SE Development Kit 6.16 (JDK).exe
فایل بعدی فایل نصبی برنامه Basic4android هست کنار پوشه لیسانس رو قرار دادم حتی کیجان هم براتون گذاشتم که راحت اکتیو کنید.
فایل بعدی فایل :

کد:
C:\Android\Setup\Programming Tools\Basic4Android\Basic4android-Libraries\Basic4android-Libraries.exe
این کتابخانه برنامه هست یا همون libraries که تمامی کتابخانه مورد نظر از قبیل کار کردن با بلوتوث دوربین و جی پی اس و .... قرار دادم .
بخش بعدی هم sdk هست که از قبیل پلتفرم 2.2 اندروید و ابزارها و شبیه ساز و تمامی فایل های مورد نیاز رو براتون اماده کردم ( توجه بعد از نصب این فایلها حتی به 1 ثانیه کانکت شدن به اینترنت هم نیاز ندارید.) . از دردسر تحریم گوگل هم راحت هستید.

دانلود قسمت 1 با حجم 80 مگابایت از سرور پرشین گیگ

دانلود قسمت دوم با حجم 80 مگابایت از سرور پرشین گیگ

دانلود قسمت سوم با حجم 48 مگابایت از سرور پرشین گیگ

در صورت مشکل با دانلود کردن از لینک زیر استفاده کنید :

Part 1 ----> http://www.embedupload.com/?d=7LY0NQD1FG
Part 2 ----> http://www.embedupload.com/?d=5YKSRXGHM5
Part 3 ----> http://www.embedupload.com/?d=7UKHLCYICG

در پست قبل توضیح دادم مطالب و نحوه نصب کردن فایل ها
خوب بعد از اینکه برنامه ها نصب کردیدبرنامه basic4android رو اجرا کنید در منوی Tools سپس گزینه Configure paths رو انتخاب کنید.
توجه کنید اگر ویندوز 64 بیتی باشه ادرس فرق میکنی به هر حال توی عکس ها راحت میبینید که باید کدوم پوشه و کدوم فایل رو در قسمت تنظیمات basic4android
طبق عکس ها تنظیمات برنامه رو ست کنید





در ادامه میخواهیم تنظیمات برنامه که انجام دادیم رو بر روی سیستم چک کنیم بعد از باز کردن برنامه basic4android در منوی tools گزینه run avd manager رو بزنید باید مانند تصویر زیر در android sdk manager در لیست باکس packages
tools
android sdk tools
android 2,2 api 8
sdk platforms
usb driver packages
رو داشته باشید.
طبق تصویر زیر :



اگر درایور یو اس بی گوشی شما نصب باشه و گزینه usb debugging هم فعال کرده باشید در هنگام کامپایل 2 سوال از شما میپرسه که ایا میخواهید برنامه در خود گوشی نصب باشه یا تحت املاتور باشه
من تنظیمات املاتور رو براتون انجام دادم فقط باید برنامه شبیه ساز اجرا کنید
برنامه basic4android رو اجرا کنید برید منوی tools سپس run avd manager کلیک کنید بعد نرم افزار android sdk manager اجرا میشه
طبق تصویر زیر برنامه رو به این صورت میبینید




سپس در منوی tools مانند تصویر بالا گزینه manage AVDs... رو انتخاب کنید.
بعد برنامه android virtual device manager انتخاب کنید دکمه new رو بزنید.
مانند تصویر زیر تنظیمات رو انجام بدید و دکمه create avd رو بزنید



و حالا در برنامه android virtual device manager دکمه start رو انتخاب کنید.
باید صبر کنید تا شبیه سار اجرا بشه و محیط اندروید مجازی اجرا بشه برای من 3 دقیقه طول میشکه تا کلا اجرا باشه
به یاد داشته باشید تا کلا اجرا نشده باشه برنامتون رو شبیه سازی نکید چون به خطا بر میخورید به هیچ وقت محیط شبیه ساز یا املاتور رو نبندید
با دکمه crtl + f11 هم میتونید صفحه شبیه سار رو افقی عمودی کنید ...
توی دکمه edit در نرم افزار android virtual device manager میتونید پلتفرم اندروید رو انخاب کنید که ما رو ورژن 2.2 هستیم به باید داشته باشید برنامه های نوشته شما به پایین تر از ورژن 2.2 اندریود نصب نمیشه یا حتی صورت شبیه سازی روی گوشی بیارید بالا به مشکل بر میخوره !

حالا میخواهیم یه پیغام با اجرا کردن برنامه به کاربر بدهیم تا برنامه اجرا شد یه پیغام بده
کد زیر رو تایپ کنید
کد:
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Msgbox ("parsicoders","amin")
End Sub

msgbox کادر پیغام نمایشی رو میشه باهاش نمایش داد در جای که نوشتم parsicoders متن پیغام رو میشه نوشت و amin رو هم میشه تایتل یا عنوان پیغام
حالا در در برنامه basic4android در منوی project گزینه compile & run رو انتخاب کنید.
یه خرده طول میکشه اگر گوشی موبایل شما وصل باشه سوال میپرسه روی گوشی نصب کنم یا املاتور شما املاتور انتخاب کنید.


حالا ما میخواهیم بریم سمت طراحی یه برنامه بنبوسیم حالا چطوری دکمه و لیست باکس و ... اضافه کنیم ؟
برامه basic4andriod رو باز کنید بر روی دکمه designer کلیک کنید اگر با پیغام ارور مواجه شدید ناراحت نباشید چون برای طراحی باید حتما پروژه رو در یه مسیر ذخیره کنید با دکمه crtl + s میتونیم پروژه رو ذخیره کنیم.
قبل از اینکه بخواهید برید طراحی کنید باید شبیه ساز اندروید یا همان املاتور رو اجرا کنید که در پست قبلی توضیحات را دادم.
دوستان اگر املاتور با مشکل مواجه شد در برنامه basic4andriod در منوی tools گزینه Restart Adb Server رو انتخاب کنید.

خوب حالا روی منوی designer کلیک کنید توجه باید قبلش حتما برنامه املاتور که در پست قبل توضیح دادم اجرا کنید حدود چند دیقه صبر کنید تا برنامه اجرا بشه
در نرم افزار designer روی منو tools کلیک کنید و در زیر شاخه منو روی منو connect کلیک کنید.

یه خرده طول میکشه اگر پیغام زیر رو دیدید بر روی دکمه cancel کلیک کنید اگر سرعت سیستم شما پایین باشه یا یه خرده بیش از حد طول بکشه این پیغام ظاهر میشه و باهاش میشه روند پروسه رو متوقف کرد.

کد:
---------------------------
Basic4android
---------------------------
Process is running longer than expected.
Do you want to cancel it?
---------------------------
Yes   No  
---------------------------

با دیدن این پیغام دکمه no رو انتخاب کنید خوشحال باشید حالا میتونید دیگه طراحی کنید.
در نرم افزار designer روی منو Add View کلیک کنید و گزینه button (دکمه) رو انتخاب کنید حالا در نرم افزار املاتور میبینید که دکمه ایجاد شد میتونید جا به جاش کنید اسم کنترل رو عوض کنید رنگ فونت و ..... تنظیم کنید.
وقتی که روی button کلیک کردید رو به رو قسمت name بنویسید parsicoders
توی عکس زیر بصورت تصویری همه چیز رو توضیح دادم بهتون خیلی کمک میکنه



طبق اموزش قبلی مراحل رو ادامه بدید و در نرم افزار designer در منوی file گزینه save رو انتخاب کنید.
حالا برنامه یه پنجره به عنوان save layout و در وسط کار نوشته layout name در اون کار میخواد یه اسم انتخاب کنید.
توجه این اسم در کل بخوام خلاصه بگم وقتی یه فرم طراحی میکنید واسه این فرم یه نام باید در نظر بگیری مثل اسکین میمونه و بعد فراخوانیش میکنی
در این کادر بنویسید skinparsicoders و دکمه ok رو فشار بدهید.

حالا چطوری میشه از button که ساختیم در برنامه نصب کنیم اگر توجه کنید زبان دلفی وقته یه لیست باکس یه باتن تعریف میکنید توی سورس کد هم تعریف میشه
basic4android هم همینجوره
شما هر کنترلی که ادد کردید فقط باید در سورس تعریف کنید خیلی اسونه
تابع زیر رو در برنامه نگاه کنید :
کد:
Sub Globals

End Sub

اگر یادتون باشه یه باتن یا همان دکمه به نام parsicoders ساختیم حالا برای اینکه بتونیم با این دکمه کار کنیم به این صورت تعریف میکنیم

کد:
Sub Globals
    'These global variables will be redeclared each time the activity is created.
    'These variables can only be accessed from this module.
    Dim parsicoders As Button

End Sub

کنترل ما از نوع button بود و اسمش هم parsicoders بود
اینجوری میشه
dim parsicoders as button
حالا اگر یه لیست باکس به فرض ادد کنید و اسمشو بزارید امین
اینجوری میشه :
dim amin as new listbox
خیلی راحت بود نه ؟

از لحاظ دستوراتی این برنامه شبیه ویژوال بیسک 6 میباشد پس بهتره کسانی که اصلا از برنامه نویسی چیزی نمیدونن دستورات پایه vb6 رو بلد باشن
خوب حالا میخواهیم برای رویداد کلیک برنامه بنویسیم
رویدادهای این باتن شبیه رویدادهای همان باتن وی بی 6 هست اما برای تعریف کردن یه کم فرق داره
مثلا اگر بخواهیم رویداد کلیک رو تعریف کنیم اینجوری میشه

کد:
Sub parsicoders_click

end sub

برای تعریف رویداد یه sub باید قبلش اضافه کردم اما تو vb6 نیاز به این sub نبود.

میتونید توی رویداد کلیک کدتون رو بنویسید

جالا اگر یادتون باشه توی برنامه designer قسمت layout name گفتم بنویسید amin این شد اسم فرم
حالا اگر برنامه رو اجرا کنید یه تصویر سیاه میبیند چون که فرم رو به سورس ارتباط ندادیم برای ارتباط باید اینطوری استفاده کرد

کد:
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
    Activity.LoadLayout("parsicoders")
    New
End Sub

با Activity.LoadLayout فرم برنامه در تابع Sub Activity_Create تعریف میکنم.


خب طبق بحث هایی که بالا شد یه دکمه بسازید به نام Button1 و label اون رو به Exit تغییر بدید و دستور لود Layout رو انجام بدید ( در پست قبل امین توضیح داد )
حالا کد زیر رو اضافه کنید :


کد:
Sub Button1_Click()
    a = Msgbox2("Do you want to exit?","Exit","Yes","No","",Null)
    If (a = DialogResponse.POSITIVE) Then
        Activity.Finish()
    End If

End Sub
خب میبینید که اگه بر روی Yes بزنید صفحه بسته میشه.

توضیحات تکمیلی MsgBox :

دستور

کد:

(Param1,Param2)MsgBox :این دستور دوتا مقدار میگره
Param1 : این مقدار متن داخل جعبه هست.
Param2 : این هم مقدار عنوان جعبه هست.

دستو MsgBox2(Param1,Param2,Param3,Param4,Param5,Param6) :

این همون دستور MsgBox هست ولی با امکانات بیشتر
Param1 : متن داخل جعبه.
Param2 : متن عنوان جعبه.
Param3 : دکمه Yes , این جا هر چیزی میتونید بنویسید.
Param4 : این دکمه Cancel هست ، اینجا هرچیزی میتونید بنویسید
Param5 : این هم دکمه دیگه هست ، مثلا میشه گفت No یا هر چیزه دیگه ای
Param6 : این هم مقدار آیکن واسه جعبه هست که بعدا توضیح میدم.

خب حالا اگه هرکدوم از این دکمه ها رو نخوایم باید به جای نوشتن یه کلمه تو هر بخش ، بجاش علامت " " رو بزاریم.
حالا مثلا من نمی خوام جعبه ساخته شده No داشته باشه به جای Param5 یه علامت "" میزارم.
اگه هم آیکن نخوایم بزاریم بجاش Null رو مینویسیم.
خرید کالا زیر قیمت بازار !
amshop.ir
http://www.am-shop.ir/
پاسخ
#2
متاسفانه داشتم تایپک رو بازسازی میکردم به اشتباه نظرات کاربران و مطالب دیگران رو پاک کردم.
و ادرس تاپپک هم عوض شد.
ولی تایپک کلا بازسازی شد امیدوارم گوگل سریع مطالب ما رو لیست کنه
خرید کالا زیر قیمت بازار !
amshop.ir
http://www.am-shop.ir/
پاسخ
#3
درود دوستان اینم pdf این مقاله ها که درست کردم تا بهتر و راحتتر باشین.سپاسگزار از secret عزیز بابت مقاله بسیارمفید

کد:
http://www.freeupload.cn/download.php?file=336182

Pass : Oep@ParsiCoders.com
معبودا مرا ببخش، بخاطر درهایی که کوبیدم ولی هیچکدام خانه تو نبود ...
پاسخ
#4
piyvastBig Grin


فایل‌های پیوست
.rar   Android(www.parsicoders.com).rar (اندازه 721.8 KB / تعداد دانلود: 2,573)
پاسخ
#5
عالیه بچه ها عالیه من که دارم کیف می کنم. سپاسگزار از سکرت و بقیه بچه های فروم خدا از بزرگی کمتون نکنه.
زندگی شهد گل است زنبور روزگار میمکدش....
پاسخ
#6
به نام خدا


خیلی از دوستان پیغام دادن و بعضی از دوستان هم اصرار داشتن که این بحث و مقاله رو ادامه بدهم.

برنامه basic4android فعلا ساپورت زبان پارسی نمیکنه اما خوب به فرض یخواهید یک پیغام پارسی به کاربر نمایش بدیم از عنصر Image یا همون تصویر استفاده میکنیم متن پیغام رو داخل عکس میزاریم و به کاربر نشان میدهیم !
اولین برنامه که نوشتم و براتون با توضیحات اماده کردم یه برنامه ساده که 2 تا کادر تکست باکس داره و میخواهیم 2 عدد در ان وارد کنیم و نتیجه رو به کاربر نمایش بدهد.
در این پروژه یاد میگیریم :
چطوری 2 تکست باکس رو با هم جمع کنیم ؟
چگونه فقط تکست باکس ما عدد دریافت کند ؟
چگونه یک تابع بسازیم و فراخوانی کنیم ؟
لود کردن اسکین یا محیطی که طراحی کردید (ارتباط سورس با طراحی )
بارگذاری عددهای تکست باکس در متغیر
و .....
کد :
کد پی‌اچ‌پی:
/CODER Calc By Mohammad Amin MANSOURI
/PUBLIC : Www.ParsiCODERS.COM
Sub Process_Globals
    
'These global variables will be declared once when the application starts.
    '
These variables can be accessed from all modules.

End Sub

Sub Globals
    
'These global variables will be redeclared each time the activity is created.
    '
These variables can only be accessed from this module.

    
Dim btnAction As Button
    Dim edtResult 
As EditText
    Dim lblComments 
As Label
    Dim lblMathSign 
As Label
    Dim lblNumber1 
As Label
    Dim lblNumber2 
As Label
    
Dim EDITTEXT1 
As EditText
Dim EDITTEXT2 
As EditText
    Dim Number1
Number2 As Int
End Sub

Sub Activity_Create
(FirstTime As Boolean)
    
Activity.LoadLayout("Main"'Barname skin Ya hamon layout Barname Ro LOAD mIKONE
EDITTEXT1.InputType=EDITTEXT1.INPUT_TYPE_NUMBERS '
inja Migim EditText1 HAMONJA kE faghat Addad Type Mikonim AZ noa Number (addad Bashe
EDITTEXT2
.InputType=EDITTEXT1.INPUT_TYPE_NUMBERS
End Sub



Sub btnAction_Click
'vAGHTI Roye Button yA hamon Dokme Click Kard roYDAD CheckResult farakhani mishe
            CheckResult ' 
Tabea CheckResult Ro sEDA ZADIM

End Sub



Sub CheckResult
NUMBER1 
EDITTEXT1.Text ' EDITTEXT1 YA HAMON TEXTBOX RO DAR MOTGAYER Int Gharar mIDIM
NUMBER2 = EDITTEXT2.Text
 edtResult.Text = NUMBER1 +NUMBER2 '
hala ba number1 va number 2 ro ba ham jham mikonim va dar khoroji edtresult gharar midim

End Sub 

دانلود پروژه :

.zip   PROJE CLAC.zip (اندازه 7.76 KB / تعداد دانلود: 473)
خرید کالا زیر قیمت بازار !
amshop.ir
http://www.am-shop.ir/
پاسخ
#7
درود
این خیلی خوبه ، حالا بخواییم همین پروژه آخر رو یه کم باهاش بازی کنیم مثلا بخواییم دو تا عددی که جمع می کنیم رو هم دو تا عدد و هم حاصل جمع رو داخل بانک اطلاعاتی ذخیره کنیم در اون صورت...
آرام باش،توکل کن،تفکر کن،سپس آستین ها را بالا بزن،آنگاه دستان خداوند را می بینی که زودتر از دستان تو دست به کار شده است.
پاسخ
#8
BASIC4ADNROID ساپورت بسیار خوبی از SQL میکند و همچنین برای استفاده باید در کتابخانه در قسمت LIBS برنامه یا کتابخانه تیک SQL رو بزنید.
بعد از اینکار در داخل برنامه باید SQL رو معرفی کنیم که بتونیم از کتابخانه استفاده کنیم.
به این صورت :
کد:
Sub Process_Globals
    Dim SQL1 As SQL
End Sub

برای بارگذاری دیتابیس به این روش عمل میکنیم :
کد:
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
    If FirstTime Then
        SQL1.Initialize(File.DirDefaultExternal, "test1.db", True)
    End If

End Sub

در سورس زیر همه چیز رو برای شما بازگو میکند.

کد :
کد پی‌اچ‌پی:
'Activity module
'
PUBLIC BY PARSICODERS.COM
Sub Process_Globals
    Dim SQL1 
As SQL
End Sub

Sub Globals

End Sub

Sub Activity_Create
(FirstTime As Boolean)
    If 
FirstTime Then 
        SQL1
.Initialize(File.DirDefaultExternal"PARSICODERS.db"True)
    
End If
    
CreateTables
    FillSimpleData
    LogTable1
    InsertManyRows
    Log
("Number of rows = " SQL1.ExecQuerySingleResult("SELECT count(*) FROM table1"))
    
    
InsertBlob 'stores an image in the database.
    ReadBlob '
load the image from the database and displays it.
End Sub

Sub CreateTables
    SQL1
.ExecNonQuery("DROP TABLE IF EXISTS table1")
    
SQL1.ExecNonQuery("DROP TABLE IF EXISTS table2")
    
SQL1.ExecNonQuery("CREATE TABLE table1 (col1 TEXT , col2 INTEGER, col3 INTEGER)")
    
SQL1.ExecNonQuery("CREATE TABLE table2 (name TEXT, image BLOB)"
End Sub

Sub FillSimpleData
    SQL1
.ExecNonQuery("INSERT INTO table1 VALUES('abc', 1, 2)")
    
SQL1.ExecNonQuery2("INSERT INTO table1 VALUES(?, ?, ?)", Array As Object("def"34))
End Sub

Sub InsertManyRows
    Dim start 
As Long
    start 
DateTime.Now
    SQL1
.BeginTransaction
    
Try
        For 
1 To 500
            SQL1
.ExecNonQuery2("INSERT INTO table1 VALUES ('def', ?, ?)", Array As Object(ii))
        
Next
        SQL1
.TransactionSuccessful
    
Catch
        
Log(LastException.Message)
    
End Try
    
SQL1.EndTransaction
    Log
(DateTime.Now start)
End Sub

Sub LogTable1
    Dim Cursor1 
As Cursor
    Cursor1 
SQL1.ExecQuery("SELECT col1, col2, col3 FROM table1")
    For 
0 To Cursor1.RowCount 1
        Cursor1
.Position i
        Log
("************************")
        
Log(Cursor1.GetString("col1"))
        
Log(Cursor1.GetInt("col2"))
        
Log(Cursor1.GetInt("col3"))
    
Next
    Cursor1
.Close
End Sub

Sub InsertBlob
    
'convert the image file to a bytes array
    Dim InputStream1 As InputStream
    InputStream1 = File.OpenInput(File.DirAssets, "smiley.gif")
    Dim OutputStream1 As OutputStream
    OutputStream1.InitializeToBytesArray(1000)
    File.Copy2(InputStream1, OutputStream1)
    Dim Buffer() As Byte
    Buffer = OutputStream1.ToBytesArray
    
    '
write the image to the database
    SQL1
.ExecNonQuery2("INSERT INTO table2 VALUES('smiley', ?)", Array As Object(Buffer))
End Sub

Sub ReadBlob
    Dim Cursor1 
As Cursor
    
'Using ExecQuery2 is safer as it escapes special characters automatically.
    '
In this case it doesn't really matter.
    Cursor1 = SQL1.ExecQuery2("SELECT image FROM table2 WHERE name = ?", Array As String("smiley"))
    Cursor1.Position = 0
    Dim Buffer() As Byte '
declare an empty byte array
    
Buffer Cursor1.GetBlob("image")
    
Dim InputStream1 As InputStream
    InputStream1
.InitializeFromBytesArray(Buffer0Buffer.Length)
    
    
Dim Bitmap1 As Bitmap
    Bitmap1
.Initialize2(InputStream1)
    
InputStream1.Close
    Activity
.SetBackgroundImage(Bitmap1)
End Sub
Sub Activity_Resume

End Sub

Sub Activity_Pause 
(Finishing As Boolean)

End Sub 
توجه این پروژه های که میزارم بشتریشون در مجموعه برنامه نویسی BASIC4ANDORID که ارائه دادم وجود دارند .

دانلود سورس کد :

.zip   SQL-basic4android(www.parsicoders.com).zip (اندازه 6.8 KB / تعداد دانلود: 512)
خرید کالا زیر قیمت بازار !
amshop.ir
http://www.am-shop.ir/
پاسخ
#9
اقا حالا ما برنامه نویسی رو انجام دادیم پس از اون برای اینکه فایل apk رو بسازیم چیکار کنیم. بگید دیگه.
اصلا خوب توضیح ندادید یعنی کامل نیست. یا مثلا می خوام زیر منو باز کنم یعنی ما کلا وقتی برنامه رو باز می کنیم بعد از پیغام ورودی سه تا دکمه پارسی نمایش داده بشه علاوه بر اون زمینه اش هم مشخص کنیم و بعد با کلیک روی مثلا دکمه اولی ما وارد صفحه ی دیگه ای که دارای دکمه های دیگه پارسی باشد و با انتخاب مثلا اول ان به ما یک متن مثلا شعر نمایش داده بشه. اقا اصلا کلا اینا رو بذار کنار من میخوام برنامه شاهنامه فردوسی رو بسازم باید چه جوری بسازم بگید دیگه. می خوام همچین برنامه ای بسازم.امیدوارم درست پرسیده باشم.در ضمن با این برنامه بازی هم میشه ساخت.؟؟؟؟؟/؟؟؟؟؟
زندگی شهد گل است زنبور روزگار میمکدش....
پاسخ
#10
درود
عزیزم من پایه به پایه باید بگم نمیتونم از اول خط بپرم اخر خط (همین چیز بی فایده ) من خیلی زحمت کشیدم تا همونو دارم به راحتی یاد میدم !
سر فرصت برنامه ای که گفتید با اموزش میدم در ضمن وقتی پکیج رو ارائه دادم کلی راهنما با سورس کد ارائه دادم !
بله میشه بازی هم نوشت
به امید دیدار
خرید کالا زیر قیمت بازار !
amshop.ir
http://www.am-shop.ir/
پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  عدم نمایش پیامک ارسالی از یک شماره خاص در اینباکس و نمایش فقط در برنامه hosseinrp 0 1,809 01-21-2016، 07:57 PM
آخرین ارسال: hosseinrp
  درست کردن بیشتر از یک Layout در برنامه Morteza_rk 6 6,762 12-09-2015، 08:18 AM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri
  کتابخانه ی پرداخت درون برنامه ای(کویک لرن) 5225morteza 5 11,432 08-05-2015، 08:48 PM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri
  کد ussd رو بیسیک 4 اندروید قبول نمی کنه!! اکبری 1 3,712 07-01-2015، 09:47 PM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri
  نمایش پنجره شناور روی سایر برنامه ها mokhtarabadi 0 1,855 04-21-2015، 09:56 AM
آخرین ارسال: mokhtarabadi
Music تنظیمات اولیه برنامه BASIC 4 ANDROID arash872 3 4,627 03-18-2015، 08:36 AM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri
  دانلود کتابساز اندروید و منتظر همکاری دوستان اندرویدی omid_student 5 8,917 01-21-2015، 02:36 PM
آخرین ارسال: shima12
  پنهان کردن سورس برنامه porya 1 2,396 11-23-2014، 09:02 AM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri
  برنامه نویسی حرفه ای به زبان Basic4Android mohammad-alone 46 38,316 10-27-2014، 10:25 AM
آخرین ارسال: tanhae
  مشکل با دریافت توسط بلوتوث در بیسیک4 اندروید esmaeil57 2 2,654 10-25-2014، 08:56 PM
آخرین ارسال: a.mehran

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.