• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
مهمان عزیز خوش‌آمدید. ورود عضــویت


امتیاز موضوع:
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: رفتن به دبیرستان
حالت موضوعی
#1
رفتن به دبیرستان

دبیرستان واقعاً چه شکلی است؟ آیا درس‌ها بیشتر می‌شود؟ استرسمان بالاتر می‌رود؟ آیا سخت است که از یک سال آخری دوران راهنمایی وارد دوره دیگری شویم که از بقیه هم‌مدرسه‌ای‌ها پایین‌تر هستیم؟

اگر شما هم به این چیزها فکر می‌کنید، باید بدانید که فقط شما نیستید: سال اولی‌های زیادی احساسی شبیه به شما دارند—همه شما از یک جای جدید باید دوباره شروع کنید. در زیر به موضوعاتی اشاره می‌کنیم که معمولاً دغدغه‌های سال اولی‌های دبیرستان است.

شروع کردن در یک مدرسه جدید
وقتی وارد دبیرستان می‌شوید، ممکن است با آدمهای زیادی در مدرسه جدید آشنا نباشید. ممکن است دوستان و هم‌کلاسی‌هایتان به مدرسه دیگری رفته باشند. حتی اگر سال اولی‌های دیگری را هم بشناسید، ممکن است از اینکه هیچ سال بالایی را نمی‌شناسید مضطرب شوید. چطور باید در این دریای چهره‌های ناشناس دوست پیدا کنید؟

خیلی از دبیرستان‌ها قبل از شروع سال تحصیلی جشنی برای سال‌اولی‌ها می‌گیرند. این کار نه تنها برای آشنا کردن شما با ساختمان مدرسه مفید است بلکه کمک می‌کند با معلم‌هاف مسئولین مدرسه و بعضی از همکلاسی‌هایتان هم آشنا شوید. با این روش روز اول مدرسه چهره‌های آشنایی هم خواهید دید.

وقتی با دیگران در روز جشن صحبت کنید، متوجه می‌شوید که خیلی از آنها حسی شبیه به شما دارند. همه آنها غریب هستند و نمی‌دانند باید انتظار چه چیزی داشته باشند. حرف زدن درمورد یک نگرانی مشترک با همکلاسی‌هایتان باعث می‌شود بتوانید دوستان تازه‌ای پیدا کنید.

در داخل کلاس چه می‌گذرد
تکالیف و درس‌ها چطور—آیا بیشتر از قبل می‌شوند؟ در این مورد هم احتمالاً هم‌کلاسی‌هایتان مثل شما نگران هستند.

درس‌های دوران دبیرستان ادامه درس‌هایی است که در دوران راهنمایی خوانده‌اید و دانشی فراتر از موضوعات آکادمیک در اختیارتان قرار می‌دهد. به همین دلیل ممکن است متوجه شوید که کارها و تکالیف بیشتری دارید و درس‌هایتان سخت‌تر شده‌اند. اما این سختی‌ها باعث می‌شود احساس بی‌حوصلگی کمتری کنید—وقتی در یک درس خیلی سخت، استاد می‌شوید واقعاً احساس عالی به شما می‌دهد. ممکن است نسبت به زیست‌شناسی علاقه پیدا کنید یا عاشق ادبیات شوید.

اگر کارها و درس‌هایتان خیلی زیاد شد و احساس کردید از پس آنها برنمی‌آیید، معلم‌های مدرسه برای کمک به شما در دسترستان هستند. بااینکه حالا بعنوان یک دبیرستان استقلال بیشتری نسبت به قبل پیدا کرده‌اید، هنوز هم می‌توانید از دیگران کمک بگیرید.

فعالیت‌های فوق‌ برنامه
دوران دبیرستان فعالیت‌های فوق‌برنامه بیشتری نسبت به دوران راهنمایی دارد. در این دوران چون سنتان بالاتر رفته است احتمالاً می‌توانید به همراه دوستانتان به سینما یا تئاتر بروید و در تیم‌های ورزشی شرکت کنید. در این دوران می‌توانید استعدادها و علایقتان را کشف کنید. چه کسی گفته است مدرسه رفتن فقط درس خواندن است؟

این فعالیت‌ها را می‌توانید در ساعات قبل یا بعد از مدرسه انجام دهید. به همین دلیل باید مهارت خود را در مدیریت و برنامه‌ریزی زمانی بیشتر کنید. فعالیت‌ها فوق‌برنامه عالی هستند اما یادتان باشد باید وقت آزاد هم برای خودتان بگذارید. همه آدمها به زمانی برای استراحت نیاز دارند.

یادگیری در خارج از کلاس درس
دوران دبیرستان دوران استقلال و مسئولیت است. در این دوران هم مثل دوران راهنمایی شما و هم‌کلاسی‌هایتان زمان‌های سختی خواهید داشت. اما اگر احساس کردید که مسائل شخصیتان کمی آزاردهنده شده است، کسی را برای حرف زدن پیدا کنید. اینکه مستقل شده‌اید به این معنی نیست که باید تنها باشید و به کمک دیگران نیاز ندارید.

دوستان و خانواده می‌توانند هم‌صحبت‌های خوبی برای شما باشند اما بعضی‌وقت‌ها آنها کافی نیستند. اگر نیاز داشته باشید که با یک نفر خارج از دایره دوستان و خانواده‌تان صحبت کنید، مشاوران مدرسه یا مشاوران دیگر کمک خوبی برایتان خواهند بود. آدمهای زیادی برای کمک به شما در دسترس هستند.

در دوران راهنمایی اصول و قواعد اولیه درس خواندن، مدیریت زمان و مهارت‌های اجتماعی به شما آموزش داده شد و در دوران دبیرستان فرصت به عمل در آوردن آن آموزشات به شما داده می‌شود. بااینکه ممکن است شروع چندان خوبی نداشته باشید اما این طبیعی است. همه آدمها در ابتدا کمی دست پاچه می‌شوند. فقط باید صبور باشید و دست از تلاش برندارید. وقتی خودتان را با استقلال تازه به دست آمده تطبیق دادید، متوجه می‌شوید که می‌توانید فراتر از آنچه که همیشه فکر می‌کردید پیش بروید.

منبع:کیدز پرشیا
زندگی شهد گل است زنبور روزگار میمکدش....
 
پاسخ
  


پرش به انجمن:


Browsing: 1 مهمان