امتیاز موضوع:
  • 14 رای - 2.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کریستال ریپورت
نویسنده پیام
parvin آفلاین
کاربر 2 ستاره
*

ارسال‌ها: 546
تاریخ عضویت: Jan 2012
اعتبار: 13
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #1
کریستال ریپورت
برای گزارش گیری تو برنامم از کریستال ریپورت 10 استفاده کردم. اونهم به صورت پویا. حالا یه سئوال دارم برای اینکه برنامم تو سیستم های دیگه هم درست اجرا بشه و با توجه به پویا بودن گزارشم ایا لزومی داره که کریستا ریپورت هم همراه برنامم توسیستم مقصد نصب بشه یا نه ؟
سرمشق های آب بابا یادمان رفت
رسم نوشتن با قلم ها یادمان رفت
شعر خدای مهربان را حفظ کردیم
اما خدای مهربان را یادمان رفت
----------------------------------------------------------
معرفت درّ گرانی است که به هر کس ندهند.

04-30-2012، 08:16 AM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #2
RE: کریستال ریپورت
درود

امیدوارم حالتون خوب باشیه

بله

هر برنامه ای که مینویسی برو قسمت Package & Deployment Wizard همراه ویژوال بیسیک نصب میشه پروژتو بهش بده هر فایلی که نیاز باشه خودش یه ستاپ میسازه و روی هر سیستمی که دوست داری با خیال راحت نصب کن
و اگر خواستی از برنامه های زیر هم میتونی استفاده کنی :

Setup Specialist یا Mindvision Installer VISE . InstallShield اینها پروژه های ویژوال بیسیک هم ساپورت میکنن

بدود
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
(آخرین تغییر در ارسال: 04-30-2012، 04:29 PM توسط Amin_Mansouri.)
04-30-2012، 04:26 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
parvin آفلاین
کاربر 2 ستاره
*

ارسال‌ها: 546
تاریخ عضویت: Jan 2012
اعتبار: 13
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #3
RE: کریستال ریپورت
پس نیازی به نصب خود برنامه کریستال ریپورت نیست.
یه مشکل دیگه هم تو کریستال دارم . هر کاری کردم نتونستم توش عددها رو پارسی بنویسم و اعداد رو انگلیسی می نویشه. میشه بگین چیکار کنم ؟
سرمشق های آب بابا یادمان رفت
رسم نوشتن با قلم ها یادمان رفت
شعر خدای مهربان را حفظ کردیم
اما خدای مهربان را یادمان رفت
----------------------------------------------------------
معرفت درّ گرانی است که به هر کس ندهند.

04-30-2012، 10:26 PM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #4
RE: کریستال ریپورت
باید ار فونتهای ipt
استفاده کنی که فارس ساپورت کنن
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
04-30-2012، 10:49 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
parvin آفلاین
کاربر 2 ستاره
*

ارسال‌ها: 546
تاریخ عضویت: Jan 2012
اعتبار: 13
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #5
RE: کریستال ریپورت
مشکل فونت ندارم. همه متن ها رو پارسی مینویسه فقط عددها رو انگلیسی میاره. فونتهاشون رو هم عوض کردم ولی درست نشد.
سرمشق های آب بابا یادمان رفت
رسم نوشتن با قلم ها یادمان رفت
شعر خدای مهربان را حفظ کردیم
اما خدای مهربان را یادمان رفت
----------------------------------------------------------
معرفت درّ گرانی است که به هر کس ندهند.

04-30-2012، 11:01 PM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #6
RE: کریستال ریپورت
فونت رو Tahoma و برو تو کنترل پنلت :

در تنظیمات Regional And Language Option قسمت Customize و قسمت Numbers قسمت Digit Substitution بر روی Context تنظیم باشد و بقیه چیز ها هم رو پارسی تنظیم کن میدونی دیگه

بدرود
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
(آخرین تغییر در ارسال: 04-30-2012، 11:31 PM توسط Amin_Mansouri.)
04-30-2012، 11:10 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
parvin آفلاین
کاربر 2 ستاره
*

ارسال‌ها: 546
تاریخ عضویت: Jan 2012
اعتبار: 13
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #7
RE: کریستال ریپورت
تنظیمات فونت و اعداد درستن.
این کدی که نوشتین رو کجا باید وارد کنم؟
سرمشق های آب بابا یادمان رفت
رسم نوشتن با قلم ها یادمان رفت
شعر خدای مهربان را حفظ کردیم
اما خدای مهربان را یادمان رفت
----------------------------------------------------------
معرفت درّ گرانی است که به هر کس ندهند.

04-30-2012، 11:26 PM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #8
RE: کریستال ریپورت
ببخشید تابع رو با یه زبان دیگه نوشته بودم

اون کارهای که گفتم بکن

و یه کتاب با یه سورس هم برات پیوست میکنم به کارت میاد.

توضیحات :



در این مقاله موارد زیر آموزش داده شده :

چگونه در کریستال ریپورت 10 به پایگاه داده اکسس access متصل شویم, چگونه گزارشات ایجاد شده با کریستال ریپورت 10 را در ویژوال بیسیک اجرا کنیم, ارتباط و دستکاری کریستال ریپورت در ویژوال بیسیک, چگونه پایگاه داده رمزگذازی شده را ار طریق ویژوال بیسک به گزارش متصل کنیم و .....



عنوان: مقاله آموزش ویژوال بیسیک 6 و کریستال ریپورت VB6 & Crystal Report 10

رشته : کامپیوتر

نوع : برنامه نویسی

نوع فایل : PDF

زبان : فارسی

حجم : 835 KB

تعداد صفحات : 21

دانلود :



.rar   VB6_And_Crystal_Report_10 www.parsicoders.com.rar (اندازه 816.34 KB / تعداد دانلود: 36)
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
04-30-2012، 11:43 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
parvin آفلاین
کاربر 2 ستاره
*

ارسال‌ها: 546
تاریخ عضویت: Jan 2012
اعتبار: 13
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #9
RE: کریستال ریپورت
بابت کتاب سپاسگزار . این کتاب رو دارم و مطالعه کردم. تو این کتاب نگفته چطوری اعداد رو پارسی بنویسیم.اتفاقا چون تو عکسهای این مطلب pdf دیدم اعدادش فارسیه منم خواستم عددهای گزارشم پارسی باشه ولی نشد.
سرمشق های آب بابا یادمان رفت
رسم نوشتن با قلم ها یادمان رفت
شعر خدای مهربان را حفظ کردیم
اما خدای مهربان را یادمان رفت
----------------------------------------------------------
معرفت درّ گرانی است که به هر کس ندهند.

05-01-2012، 05:30 AM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #10
RE: کریستال ریپورت
الان واضح تر گفتی بگو تو گذارش !

حالا تو خود برنامه اعداد پارسین ؟

و تو گذارش مشکل دارن ؟
control panel-> region and language-> format هم بزار روی persian

باید برای فیلد های گزارش حالت راست چین هم تو کریستال ریپورت تنظیم کنی و فونتت هم سری فونت های انتخاب کنی که پارسی رو ساپورت کنن از تو تنظمیات کنترل پنل هم چک کن
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
(آخرین تغییر در ارسال: 05-01-2012، 09:28 AM توسط Amin_Mansouri.)
05-01-2012، 09:02 AM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چاپ عمودی در دیتا ریپورت aghamali 5 2,626 12-02-2016، 11:56 PM
آخرین ارسال: aghamali
Photo ارتباط با دیتا ریپورت بدون دیتا بیس aghamali 0 2,019 12-02-2013، 03:25 PM
آخرین ارسال: aghamali
  عکس در دیتا ریپورت parvin 3 3,500 05-12-2012، 03:08 PM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما | ParsiCoders (Persian Team) For Programming ,Security,Cracking,Network,Pars Civilization,Medical,Science,Entertaining | بازگشت به بالا | | حالت آرشیو | پیوند سایتی RSS
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.