• 119 Vote(s) - 2.61 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواندن یوزر و پس از دیتا بیس اکسس
#1
درود و درود بر دوستان
می خواستم که بدونم چه جوری می تونم یورز نیم وپسی که تویه دیتا بیسم هست رو توی ویبی
به کار ببرم یعنی تویه صفحه تویه ویبی بگیر ومقایسه کنه ...
خیلی سپاسگزار میشم کمکم کنید
  Reply
#2
درود

ببخشید منظورتون اینه که چطوری میشه یوزر و گذرواژه توی دیتابیس در نظر بگیریم و یه دستوط شرطی بزاریم؟
  Reply
#3
بفرمایید یک سمپل کد پیوست کردم :



.rar   PASS ACCESS(WWW.PXR.IR).rar (Size: 387.95 KB / Downloads: 65)
  Reply
#4
خیلی سپاسگزار از لطفتون
سپاس

با عرض پوزش منظور من دقیقا بر عکس این بود

من می خوام واسه برنامم
یعنی واسه ورودی برنامه این کدرو تعریف کنم
که کاربر با وارد کردن یوزر و پس بتونه وارد برنامه بشه
  Reply
#5
دوستان سپاسگزار میشم کمکم کنید
  Reply
#6
درود

بفرمایید:
دانلود
  Reply
#7
خیلی سپاسگزار
  Reply
#8
(09-09-2012، 07:58 AM)semolina Wrote: خیلی سپاسگزار
دوست گلم سایت یه دکمه خیلی سپاسگزار داره ! بجای پست دادن میتونی از دکمه سپاس استفاده کنید rose
  Reply
#9
کی بود گفت پست دادن یه حال دیگه داره ؟؟؟؟؟
باید حرف زورو نشنوم کر شم فقط -- تو نه رفیق ریگی نیست به کفشم نترس

 نه ، نه من تروریست نیستم -- من رو کاغذ می بازم ولی تئوری نیستم

باید دردای دلمو و تو دلم چال کنم -- تا چشمای من یه روزی  یهویی خیس  شن
Away
  Reply
#10
(09-10-2012، 05:55 PM)Kei armin Wrote: کی بود گفت پست دادن یه حال دیگه داره ؟؟؟؟؟
:whistling: :whistling:
  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './pxramin_parsii/mybb_threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO mybb_threadviews (tid) VALUES('2759')