امتیاز موضوع:
  • 11 رای - 2.64 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
....... کردن دیتا گرید
نویسنده پیام
aghamali آفلاین
کاربر 1 ستاره
*

ارسال‌ها: 74
تاریخ عضویت: Nov 2013
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #1
....... کردن دیتا گرید
درود

من از این کد واسه جستجو تو دیتا بیس استفاده میکنم

کد:
Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\data\data.mdb;"
Adodc1.RecordSource = "select * from tabel where field like '%" & Text1.Text & "%'"
Adodc1.Refresh



بعد موارد یافت شده تو یه دیتا گرید نمایش داده میشه
حالا میخوام از یکی از ستونهای اطلاعات یافت شده هم جستجو کنم یا .......ش کنم ، چیکار باید کرد ؟

در ضمن چطور میتونم کاری کنم که دسترسی به دیتا بیس فقط خواندنی باشه و قابلیت ویرایش نداشته باشه ؟
11-10-2014، 01:08 PM
ارسال‌ها پاسخ
aghamali آفلاین
کاربر 1 ستاره
*

ارسال‌ها: 74
تاریخ عضویت: Nov 2013
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #2
RE: ....... کردن دیتا گرید
قسمت اخر سوالم رو پیدا کردم و با کد زیر دیگه قابل ویرایش نیست Blush

کد:
DataGrid1.AllowUpdate = False


فقط موند قسمت اولش Huh
11-10-2014، 03:15 PM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #3
RE: ....... کردن دیتا گرید
چیو فی ///لتر کنی
توضیح بیشتر بده دوست عزیزم
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
11-11-2014، 10:21 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
aghamali آفلاین
کاربر 1 ستاره
*

ارسال‌ها: 74
تاریخ عضویت: Nov 2013
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #4
RE: ....... کردن دیتا گرید
ببخشید واضح نبود
ببینید ما  در فیلید 1 دیتابیس خودمون سرچ میکنیم و نتیجه سرچ رو توی یه دیتاگردی نمایش میدیم .
فرض میکنیم مثلا در نتیجه جستجو تعداد 100 تا رکورد شد حالا واسه اینکه جستجو راحتر بشه بین 100 رکورد یافت شده در فیلد 2 یه کلمه سرچ میکنیم تا نتایج یافت شده محدودتر بشه ( یه چیزی تو مایه های مولتی جستجو)
11-15-2014، 10:48 AM
ارسال‌ها پاسخ
aghamali آفلاین
کاربر 1 ستاره
*

ارسال‌ها: 74
تاریخ عضویت: Nov 2013
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #5
RE: ....... کردن دیتا گرید
اگر متوجه نشدین میتونم یه سورس بزارم
11-15-2014، 10:50 AM
ارسال‌ها پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چاپ عمودی در دیتا ریپورت aghamali 5 2,626 12-02-2016، 11:56 PM
آخرین ارسال: aghamali
  جستجو در دیتا بیس اکسس aghamali 5 5,314 11-18-2015، 11:26 PM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri
  جدا کردن حروف عکس aleas 1 2,173 05-29-2014، 11:06 AM
آخرین ارسال: saeedh
  سورس کد زوم کردن بر روی عکس ویژوال بیسیک 6 Amin_Mansouri 1 5,509 04-26-2014، 11:11 PM
آخرین ارسال: سلام
  مشکل با دیتا گرید aghamali 14 8,411 04-16-2014، 06:53 PM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri
  پر کردن فیلد های یک سایت sajad-kh 6 5,251 01-28-2014، 08:13 PM
آخرین ارسال: sajad-kh
Photo ارتباط با دیتا ریپورت بدون دیتا بیس aghamali 0 2,019 12-02-2013، 03:25 PM
آخرین ارسال: aghamali
  باز کردن وبسایت در محیط vb MAHDITX 1 2,653 05-29-2013، 07:00 PM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri
  کمک در کار کردن با DB Thewolf 10 8,881 03-23-2013، 12:18 AM
آخرین ارسال: mahdi bashibdar
  غیر فعال کردن کلیک راست تکست باکس (ویژوال بیسیک 6) Amin_Mansouri 0 3,704 11-06-2012، 02:44 PM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما | ParsiCoders (Persian Team) For Programming ,Security,Cracking,Network,Pars Civilization,Medical,Science,Entertaining | بازگشت به بالا | | حالت آرشیو | پیوند سایتی RSS
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.