امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تنظیم سرعت تایمر بوسیله دکمه
نویسنده پیام
ahmad0036 آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال‌ها: 1
تاریخ عضویت: Mar 2015
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #1
تنظیم سرعت تایمر بوسیله دکمه
درود دوستان. چطور میشه سرعت تایمر رو تغیرر داد و تنظیم کرد؟ یعنی دو تا دکمه باشه و بشه سرعت تایمر رو(در حین اجرا یا قبل از اجرای تایمر) باهاشون بالا یا پایین برد؟
سپاس!
06-05-2017، 10:16 AM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #2
RE: تنظیم سرعت تایمر بوسیله دکمه
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
06-16-2017، 10:01 AM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دکمه خروج یا صفحه اصلی sepidpor 8 9,985 11-03-2015، 07:42 PM
آخرین ارسال: oqba
  دکمه ادامه مطالعه porya 0 1,250 11-23-2014، 12:07 PM
آخرین ارسال: porya

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما | ParsiCoders (Persian Team) For Programming ,Security,Cracking,Network,Pars Civilization,Medical,Science,Entertaining | بازگشت به بالا | | حالت آرشیو | پیوند سایتی RSS
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.