• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
مهمان عزیز خوش‌آمدید. ورود عضــویت


امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: مراحل ساخت قالب اکستروژن
حالت موضوعی
#1
مراحل ساخت قالب اکستروژن:  
. ساخت قالب اکستروژن آلومینیوم شامل مراحل وقسمت های زیادی می باشد که از تحویل نمونه مقطع یا نقشه ی در فرمت اتوکد آغاز شده و به تحویل قالب به مشتری منتهی میگردد. مهمترین اصل در ساخت قالب اکستروژن:  
در ساخت قالب ،مهمترین موضوع و اصل اساسی رسیدن به کیفیت مطلوب چه از نظر کیفیت سطح و چه از نظر ابعاد و اندازه و رعایت تلرانس ها می باشد. رعایت مبانی اقتصادی و بیشترین بهره وری تولید از موارد دیگر تولید می باشد. تکنولوژی جدید به تولید کنندگان و سازندگان قالب این امکان را می دهد که تعداد مراحل ساخت و تست را تا حدودی کاهش دهند و همواره قالب از کیفیت بالاتری برخوردار باشد.
مراحل ساخت قالب اکستروژن :   ساخت قالب اکستروژن آلومینیوم پس از تایید نقشه پروفیل توسط تیم فنی شامل مجموعه موارد ذیل می شود:
۱: طراحی قالب(مهمترین بخش از پروسه قالب سازی) پس از گرفتن نمونه پروفیل یا نقشه در فرمت اتوکد
۲: برش فولاد مطابق مقطع مورد نظر
۳: تراشکاری و کلفت کاری اولیه
۴: ماشین کاری دستی و سی ان سی
۵: سخت کاری فولاد ۶: وایرکات مقطع
۷: اسپارک کاری
۸: تنش گیری از فولاد
۹: سنگ کاری سطح فولاد
۱۰: فیلرکاری و آماده سازی قالب برای تولید کلیه این موارد طی 10 روز کاری انجام میگردد. آخرین مرحله و مهمترین مرحله تست و تنظیم قالب اکستروژن می باشد که 2 تا 5 روز زمان صرف آن می شود.
 پروفیل آلومینیوم پر مصرف ترین کاربرد آلومینیوم
روفیل اکستروژن آلومینیوم به عنوان یکی از پر مصرف ترین بخش مصارف آلومینیوم به حساب می آید.حال آنکه عمده مصارف پروفیل آلومینیوم در صنایع مختلف وجود دارد.روند افزایش و میزان مصرف ظاهری که تفاصل بین واردات + تولید در داخل کشور و صادرات است بیشتر از روند میزان تولید آلومینیوم در کشور می باشد و این افزایش واردات آلومینیوم است که پاسخگوی نیاز روزافزون بازار است. در واقع بیش از دو سوم مصرف فعلی بازار در ایران از واردات تامین می گردد. بررسی های بازار یابی تخمین تقاضا شامل مصرف داخلی و صادرات برنامه ای، نشان می دهد که طی 10 سال آینده تولید آلومینیوم در کشور باید به 1.5میلیون تن در سال افزایش یابد و بنابراین لازم است واحدهای جدید تولید کننده پروفیل در کشور احداث شود. به علاوه تغییر نوع مصرف بخصوص در تولیداتی مانند اتومبیل سازی، واگن سازی و … مقدار مصرف را به حتی بالاتر از این مقدار نیز افزایش خواهد داد.
بر اساس استراتژی توسعه صنعت آلومینیوم کشور که توسط وزارت صنایع و معادن که بر اساس سند چشم انداز جمهوری اسلامی ایران ابلاغی آذرماه 1382 تهیه شده است دستیابی به مقام برتر در منطقه برای تولید آلومینیوم اولیه و تولید بالغ بر 800 هزار تن آلومینیوم در پایان برنامه چهارم توسعه و حدود 1.5 میلیون تن در پایان برنامه پنجم توسعه اجتناب ناپذیر است. تولید کننده پروفیل در واقع فاکتورهای زیر فرصت مناسبی را برای توسعه آلومینیوم در کشور فراهم می نماید.
آنچه که در آمار مصرف سرانه آلومینیوم در 20 سال آینده پیش بینی شده از 6 کیلو به 10 کیلو می رسد.بالاترین مصرف سرانه در دنیا کانادا و آمریکا با سرانه مصرف 30.27 و 94.22 کیلو گرم است.
مقاطع آلومینیوم
سهم صنایع مختلف از بازار آلومینیوم:
– صنعت حمل و نقل 26%
– صنعت بسته بندی 20%
– صنعت ساختمان 20%
– صنعت برق 9%
– صنعت تجهیزات و تاسیسات 8%
– کالای مصرفی 6%
– سایر صنایع 11%
 
پاسخ
  


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مراحل ساخت قالب اکستروژن mahroo456 0 474 10-16-2017، 12:12 PM
آخرین ارسال: mahroo456

پرش به انجمن:


Browsing: 1 مهمان