اموزش برنامه نویسی اندروید به همراه تمامی ابزارها - نسخه قابل چاپ +- Parsi Coders (http://parsicoders.com) +-- انجمن: Mobile (http://parsicoders.com/forumdisplay.php?fid=56) +--- انجمن: Basic4Android (http://parsicoders.com/forumdisplay.php?fid=112) +--- موضوع: اموزش برنامه نویسی اندروید به همراه تمامی ابزارها (/showthread.php?tid=1439) |
RE: اموزش برنامه نویسی اندروید به همراه تمامی ابزارها - seyedsharifi - 09-04-2013 با سلام من چطوری میتونم از یک فایل که بصورت زیر میباشد تک تک عددهای هر سطر را بدست بیاورم و در یک متغییر جدا قرار دهم من میتونم از داخل فایل بخونم ولی همه را یکجا لطفا کمک کنید کد: 1,1,1,5 RE: اموزش برنامه نویسی اندروید به همراه تمامی ابزارها - m.gooooolzar - 09-05-2013 (09-04-2013، 05:30 PM)'seyedsharifi' نوشته: با درود درود شما با این کد اول همه اطلاعات رو بخون و بذار تو یه لیست : کد پیاچپی: Dim List1 As List کافیه یه حلقه دیگه بذاری که این اعداد رو تک تک بخونه (باید از کارکتر اول شروع کنی و "," رو جستجوی کنی )مثل : کد پیاچپی: For x1=0 To str.Length-1 کد پیاچپی: Dim List1 As List RE: اموزش برنامه نویسی اندروید به همراه تمامی ابزارها - vahid_d_0101 - 09-05-2013 اقای [size=16px][b]m.gooooolzar [/size][/b] شما یه مشکل در مورد اون اس ام اس دارید که گفتید چندتا اس ام اس را با هم برای یه شماره بفرستید چه طوری بفهمیم رسیده ؟ میتونید بگید چه طوری حل کردید RE: اموزش برنامه نویسی اندروید به همراه تمامی ابزارها - m.gooooolzar - 09-06-2013 (09-05-2013، 11:33 PM)'vahid_d_0101' نوشته: اقای [size=16px][b]m.gooooolzar [/size][/b] شما یه مشکل در مورد اون اس ام اس دارید که گفتید چندتا اس ام اس را با هم برای یه شماره بفرستید چه طوری بفهمیم رسیده ؟درود اون مشکل هنوز سرجاش هست ،اگه تونستید حل کنید ،ممنون میشم به ماهم بگید من تو برنامم یه متغییر گذاشتم که وقتی به یه شماره چنتا sms ارسال میشد ،به تعداد smsها به متغیر اضافه میشد و پس از دریافت تایید ارسال از متغییر کم میکرد اینجوری حداقل میشه فهمید طرف چنتا sms رو دریافت کرده به این کد دقت کنید : کد پیاچپی: Sub pe_SmsDelivered (PhoneNumber As String, Intent As Intent) RE: اموزش برنامه نویسی اندروید به همراه تمامی ابزارها - vahid_d_0101 - 09-06-2013 دارم کار میکنم روش ببخشید که این قدر سوال میپرسم دارم یه برنامه جالب مینویسم که اگر تمام بشه حتما با سورس اینجا میزارم میخوام وقتی یه اس ام اس میاد اونو داخل برنامه ام باز کنم چه طوری باید این کار را بکنم ؟؟؟ یه سری اطلاعات میخوام از گوشی به دست بیارم مثل شماره سیم کارت !!! شمار سریال گوشی !!! و هر چی میشه هر اطلاعاتی از گوشی بشه می تونید یه سورس چیزی بهم معرفی کنید RE: اموزش برنامه نویسی اندروید به همراه تمامی ابزارها - m.gooooolzar - 09-06-2013 (09-06-2013، 10:39 PM)'vahid_d_0101' نوشته: دارم کار میکنم روش خواهش میکنم داداش منم اولین برنامه ای که نوشتم این کارهارو انجام میداد
اول کتابخونه Phone رو فعال کن برای دریافت و ارسال اس ام اس از این کد استفاده کن : کد پیاچپی: Sub Globals کد پیاچپی: Dim p As Phone RE: اموزش برنامه نویسی اندروید به همراه تمامی ابزارها - vahid_d_0101 - 09-06-2013 ایول دمت گرم دادش چه طوری میتونم شماره سیم کارت روی گوشی را پیدا کرد ؟؟؟ RE: اموزش برنامه نویسی اندروید به همراه تمامی ابزارها - m.gooooolzar - 09-07-2013 (09-06-2013، 11:58 PM)'vahid_d_0101' نوشته: ایول دمت گرم دادشخب اگه طرف نرم افزار رو نصب کنه ، میتونی کدی بنویسی که اگه برای اولین بار اجرا میشه یه اس ام اس به شماره خودت بفرسته ،اینجوری میتونی شماره رو بدست بیاری یا اگه نمیخوای از اون سیم کارت شارژ کم شه میتونی کاری کنی مثلاً ساعت 4صبح به طور خودکار بهت زنگ برنه و درحالی که داره شماره گیری میکنه صفحه گوشی رو خاموش کنه .اینجوری شمارش میوفته رو گوشیت ،بعد از این کار آخرین شماره گرفته شده رو پاک کنه اما این کار خوبی نیست RE: اموزش برنامه نویسی اندروید به همراه تمامی ابزارها - vahid_d_0101 - 09-07-2013 نه داخل برنامه شماره سیم کارت را پیدا کنم یعنی یه لیبل باشه که شماره موبایل طرف را برای خودش نمایش بده RE: اموزش برنامه نویسی اندروید به همراه تمامی ابزارها - m.gooooolzar - 09-07-2013 (09-07-2013، 12:17 AM)'vahid_d_0101' نوشته: نه داخل برنامه شماره سیم کارت را پیدا کنم شماره سریال سیم کارت ،نام اپراتور و ... رو میشه اما شماره موبایل نمیدونم ! |