Parsi Coders
ویژگی های دکتر روانشناس خوب - نسخه قابل چاپ

+- Parsi Coders (http://parsicoders.com)
+-- انجمن: Other sections (http://parsicoders.com/forumdisplay.php?fid=71)
+--- انجمن: Advertise (http://parsicoders.com/forumdisplay.php?fid=98)
+--- موضوع: ویژگی های دکتر روانشناس خوب (/showthread.php?tid=6687)



ویژگی های دکتر روانشناس خوب - youka - 01-21-2018

روانشناسی حرفه‌ای است که به سرعت در حال رشد است و همواره برای هر مراجع و هر مشکلی بهترین و مناسب ترین راه را مطابق شرایط وی ارائه میدهد . پش مشاوره روانشناس خوب باید ویژگیهای خاصی داشته باشد که در ادامه چند مورد از آنها را برای شما آورده ایم :
 مهارت‌های ارتباطی: یک مشاوره خوب دارای مهارتهای ارتباطی و گفتاری عالی است و می‌تواند به طور موثر با گروه‌های مختلف افراد در زمان ها و مکان های مختلف به خوبی ارتباط برقرار کند.
 دلسوزی: یک روانشناس محبوب بسیار دلسوز است و می‌تواند با درد و سایر مشکلات بیمار خود همدردی کند.  او می تواند بیماران را تسکین داده و به آن‌ها احساس راحتی را القا کند.
 ثبات احساسی: یک مشاوره مفید دارای پایه عاطفی کامل است و می‌تواند استرس و آشفتگی‌های عاطفی افرادی را که با آن‌ها روبرو می‌شود را به آسانی تحت کنترل خود در آورد.
 اخلاق: یک روانشناس خوب  دارای یک مجموعه ارزش‌های اخلاقی کامل است و جلسات خود با بیمارانش را به صورتی محرمانه نگه‌ می دارد. روان‌شناس بزرگ همچنین آگاه به این است  که کار او می تواند تأثیر قابل توجهی بر مردم داشته باشد و این مورد را در هنگام برخورد با دیگران، همواره مورد توجه قرار می‌دهد.
 مهارت‌های بین فردی: یک روانشناس بزرگ دارای مهارت‌های بین فردی خوبی است و می‌تواند به خوبی با گروه‌های مختلف از مردم از  جمله همکاران و بیماران کار کند.
 آگاهی از قوانین و مقررات: یک روانشناس با قوانین و مقررات دولتی که صنایع را کنترل می‌کند آشناست. او می داند که چگونه به صورتی حرفه‌ای در محدوده‌ی قانون کار کند.
 ذهن باز: یک روانشناس بزرگ دارای ذهنی باز است و به همه‌ی افراد و موقعیت‌های متمایزشان احترام می‌گذارد.  او در برابر تحقیقات و روشهای جدید نیز دارای تفکری باز است تا حدی که ممکن است آرمان‌های خود را نیز به چالش بکشد.
 صبر: یک روانشناس مناسب بسیار صبور است، هم در طول دوره‌های طولانی مدت تحقیقاتی  و هم در برابر بیماران. او می‌داند که زمان‌های زیادی بایستی  بگذرد تا نتایج قابل توجهی در کار بدست آید.
 اعتماد به نفس: یک روانشناس دارای اعتماد به نفس بسیار بالایی است و می تواند به بیماران خود این اعتماد به نفس را الهام بخشد.
منبع : بهترین دکتر روانشناس