• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
مهمان عزیز خوش‌آمدید. ورود عضــویت


امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: 10 فایده ی مصرف انبه
حالت موضوعی
#1
طعم انبه انقدر خوب است که مردم آن را فراموش نمی کنند که البته آن ها سالم نیز هستند! حال پی ببرید که چگونه " پادشاه میوه ها " می تواند به شما کمک کند.
1-    جلوگیری از سرطان :
تحقیقات نشان داده است که ترکیبات آنتی اکسیدانی در میوه انبه وجود دارد که برای محافظت در برابر سرطان روده بزرگ ، پستان ، خون و پروستات موثر واقع می شود. این ترکیبات عبارتند از کورستین ، ایزوکرریتین ، استراگالین ، فیزتین ، اسید گالیک و متیل گلات ، و همچنین آنزیم های فراوان.
2-    کاهش کلسترول :
سطح بالای فیبر ، پکتین و ویتامین C موجود در این میوه به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند ، به ویژه لیپوپروتئین کم چگالی ( که جزو مواد مضر است ).
3-    پاک کردن پوست :
از این میوه هم به صورت داخلی و هم به صورت خارجی می توان برای پوست استفاده کرد. انبه برای باز کردن منافذ مسدود شده و از بین بردن جوش ها مفید می باشد.
4-    بهبود سلامت چشم :
یک قارچ انبه 25 درصد از مقدار روزانه ی مورد نیاز ویتامین A را تامین می کند که باعث افزایش بینایی و همچنین جلوگیری از شب کوری و خشکی چشم می شود.
5-    کل بدن را آلکالیز می کند :
اسید تارتار ، اسید مالیک و مقدار ناچیز اسید سیتریک موجود در این میوه به حفظ ذخایر قلیایی بدن کمک می کند.
6-    ممکن است به دیابت نیز کمک کند :
برگ انبه به عادی کردن سطح انسولین در خون کمک می کند. درمان مرسوم خانگی خانگی شامل جوشاندن برگ ها در آب ، خیساندن در شب و سپس مصرف عصاره فیلتر شده در صبح است. میوه انبه دارای شاخص گلیسمی نسبتا پایین ( 41-60 ) است بنابراین مقدار متوسط آن سطح قند شما را افزایش نخواهد داد.
7-    بهبود سلامت جنسی :
انبه ها یک منبع عالی از ویتامین E هستند. با وجودی که طی یک مطالعه روی موش ها رابطه ی غلطی بین رضایت طلبی های جنسی و ویتامین E کشف شد ، تحقیقات بیشتری نشان داده اند که مقدار مناسب ( از کل مواد غذایی ) به تعادل کمک می کند.منبع : متخصص غدد
8-    بهبود هضم :
پاپایا ( انبه ی هندی ) تنها میوه ی حاوی آنزیم ها ی تجزیه کننده ی پروتئین نیست. میوه های مختلفی از جمله انبه وجود دارد که دارای کیفیت سلامتی بالایی هستند. فیبر در مانگو (انبه ) همچنین به هضم و تجزیه ی مواد غذایی کمک می کند.
9-    کمک به مبارزه با گرما زدگی :
آب میوه ی انبه ی سبز و مخلوط کردن آن با آب و شیرین کننده به خنک کردن بدن کمک می کند و باعث جلوگیری از آسیب توسط گرما زدگی می شود. از دیدگاه آیورودا ، علت این که مردم زمانی که به دیدن مناطق استوایی می روند خسته و گرمازده می شوند این است که انرژی طولانی مدتی که از خورشید در حال دریافت کردن هستند در حال سوختن در بدن آن ها و به ویژه در عضلات آن ها است. کلیه ها نیز پس از این فرآیند پر از سموم می شوند.
10.     سیستم ایمنی را ارتقا می دهد :
مقادیر بسیار بالایی از ویتامین C و ویتامین A در انبه ، علاوه بر 25 نوع مختلف از کاروتنوئید ها ، سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه می دارد.
میزان تغذیه بر اساس اعداد و ارقام :
یک فنجان ( حاوی 225 گرم ) حاوی موارد زیر است. درصد بر اساس ارزش روزانه به کار رفته است :
-      105کالری
-     76 درصد ویتامین C ( آنتی اکسیدان و تقویت کننده ایمنی )
-     25 درصد ویتامین A ( آنتی اکسیدان و بینایی )
-     11 درصد ویتامین B6 و دیگر ویتامین های B ( تولید هورمون در پیشگیری از بیماری های مغز و قلب )
-     9 درصد فیبر پروبیوتیک سالم
-     9 درصد مس ( مس عامل دیگری برای بسیاری از آنزیم های حیاتی و تولید گلبول های قرمز است )
-     7 درصد پتاسیم ( برای تعادل مصرف بالای سدیم )
-     4 درصد منیزیم
 
پاسخ
  


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  توصیه هایی برای مصرف باتری لپ تاپ youka 0 1,811 09-23-2017، 07:24 PM
آخرین ارسال: youka
  مقاله فرآیند تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی قسمت 2 youka 0 1,510 07-08-2017، 06:06 PM
آخرین ارسال: youka
  مقاله فرآیند تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی - تجزیه پذیر youka 0 1,351 07-08-2017، 05:24 PM
آخرین ارسال: youka
  مقاله طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف گیاهی قسمت 2 youka 0 1,340 07-08-2017، 04:19 PM
آخرین ارسال: youka
  مقاله طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف گیاهی youka 0 1,266 07-08-2017، 03:30 PM
آخرین ارسال: youka
  مقاله طرح توجیهی بازیافت لامپ کم مصرف youka 0 1,298 07-07-2017، 03:11 PM
آخرین ارسال: youka

پرش به انجمن:


Browsing: 5 مهمان