02-22-2014، 04:49 PM
سلام دوستان من بیش از 100 بار راجب سرچ توی اس کی. ال پرسیدم هیچکس جوابمو نداد. متاسفانه.
من رفتم گشتم و بلاخره موفق شدم پیداش کنم واسه بقیه دوستان میزارم که اگه یه وقت دوست داشتن ببیننش:با این دستور تمام ستون هایی که کلمه وارد شده در ادیت تکست رو داشته باشه رو سلکت میکنه واسمون.
اگر درصد اولی رو برداریم متن داخل ادیت تکست باید اول جمله باشه و اگه درصد دومی رو برداریم متن درون ادیت تکست باید آخر جمله باشه تا سلکت بشه ولی اگه هر دوتاشون رو قرار بدیم تمام جملاتی که ادیت تکست رو چه در اول چه در آخر و چه در وسط جمله باشد سلکت میکند.
این هم از پروژه بزرگ سرچ در اس کیو ال که بعضی از دوستان میگفتن یه پروژه سنگین حساب میشه سرچ توی اس کیو ال.
با تشکر.
من رفتم گشتم و بلاخره موفق شدم پیداش کنم واسه بقیه دوستان میزارم که اگه یه وقت دوست داشتن ببیننش:
کد پیاچپی:
cursor1=sql1("SELECT * FROM tbname WHERE col1 LIKE '%" & EditText1.Text & "%'" )
اگر درصد اولی رو برداریم متن داخل ادیت تکست باید اول جمله باشه و اگه درصد دومی رو برداریم متن درون ادیت تکست باید آخر جمله باشه تا سلکت بشه ولی اگه هر دوتاشون رو قرار بدیم تمام جملاتی که ادیت تکست رو چه در اول چه در آخر و چه در وسط جمله باشد سلکت میکند.
این هم از پروژه بزرگ سرچ در اس کیو ال که بعضی از دوستان میگفتن یه پروژه سنگین حساب میشه سرچ توی اس کیو ال.
با تشکر.