(07-16-2014، 03:01 PM)'sina.lor.boy' نوشته: درود دوستان من vb.net کار میکنم .آشنایی با تفاوت های vb.net با vb6 ندارم .
تویه b4a میخوام از دستور Replace استفاده کنم اما مثل اینکه این دستور طور دیگه ای استفاده میشه .
میخوام تویه edit text هرچی S هست با T ریپلیس شه . تو vb.net به این صورته :
("Replace("S","T
درود
اینجا هم همینطوره
کد پیاچپی:
EditText1.Text.Replace("S","T")
(07-17-2014، 03:01 AM)'jeqele' نوشته: خوب...
خودم پیدا کردم.
واسه شما هم میزارم.
از اینجا sqlite database browser رو دانلود کنید و باهاش به صورت ویژوال دیتابیستون رو بسازید و مفدار دهی کنید.
بعد فایلی که ساختید رو بریزید تو پوشه فایل محلی که پروژه تون رو ذخیره کردید.
تو بسته ای که از امین آقا خریدید یه سورس هست به نام DButils اونو که باز کنید یه ماژول داره که اگه ازش تو برنامه تون استفاده کنید میتونید با دستور CopyDBFromAssets فایل پایگاه داده رو به Dirinternal انتقال بددد یا دستکاریش کنید.
چون بسته پولیه sample نمیزارم اگه امین صلاح دونست بزاره.
.
.
فقط سوال دومم پا برجاست.
راهی هست که برنامه رو به یه دیتابیس تو اینترنت متصل کرد؟ اگه هست بگین چون خیلی کارم راحت میشه.
درود
بله هست، اما بدلیل امنیت و سرعت، بهتره از یه فایل رابط php یا ASP به عنوان وب سرویس استفاده کرد چون فایل های APK به راحتی باز شده و یوزر و پسورد دیتابیس لو میره و با وب سرویس چون query میره سمت وب سرعت میره بالاتر
(07-17-2014، 01:15 PM)'mohada' نوشته: با دروددرود
می خواستم بپرسم چگونه در b4a می شود یک عکس رو به اشتراک گذاشت؟
لطفا توضیح دهید.با درودمی خواستم بپرسم درb4aچگونه می شود متنی رو که انتخاب کرده ام کپی کنم؟(متنی که انتخاب کردم یعنی مثلا در یک مرورگر دستم رو روی یک کلمه نگه داشتم و متن انتخاب شده است)لطفا جواب دهید.
برای اشتراک از کتابخانه Share Library
و برای کپی متن از کتابخانه Clipboard Library
میتوانید استفاده کنید