12-18-2016، 09:39 AM
(06-16-2016، 10:27 PM)Amin_Mansouri نوشته: باید برنامه جاوا و duc روی سیستم شما نصب باشد بعد باید یک پورت ساخت
و برای ساخت پورت باید در قسمت search مرورگر خود تایپ کنید 192.168.1.1 ، یوز و گذرواژه خود را admin وارد کنید
Virtual server<Nat<advansedsetup
رفته و اد پورت رو زده و پورت خود را 81 وارد کنید و برای ای پی به قسمت run سیستم خود رفته و تایپ کنید cmd تا وارد محیط cmd. شود
بعد تایپ کنید ipconfig و در قسمت دوم ipv4address ای پی شما است ، ان را وارد کرده و تنظیمات را ذخیره کنید بعد باید یک هاست بسازیم برای این کار باید بع سایت no IP رفته و در انجا ثبت نام کرده و یک هاست بسازیم بعد ذخیره کرده و ایمیل امده شده را تایید کرده و در سایت لوگ این شوید و در قسمت manage host رفته و هاست خود را میبینید
بعد باید به برنامه duc رفته و لاگین کنید.
بعد باید به قسمت edit host رفته و تیک هاست رو بزنید بعد اوکی کنید تا سه قسمت برنامه سبز شود
بعد به برنامه اندرورات رفته و در سربرگ build رفته و در قسمت ip هاست خود را انتخاب کنید و در قسمت port پورت ساخته شده را وارد کنید و در قسمت apk title یک اسم دلخواه انتخاب کنید بعد go را بزنید و منتظر بمانید اگر job completed در اخرش بود رات ساخته شده و در پایین برنامه اندرورات با پسوند apk ذخیره میشود
برای استفاده از رات باید حتما روی گوشی قربانی نصب و اجرا شده باشد بعد بع پوشه androrat رفته و برنامه androrat.jarرا باز کرده و به قسمت server رفته و به قسمت select port رفته و پورت را وارد کنید بعد منتظر بمانید تا اطلاعات قربانی بالا بیاید
عرض سلام و ادب.
برای ساخت پوت مشکل دارم .من با نت گوشی وصل میشم به لبتاب .ایا باز هم میتونم پورت بسازم یا خیر ؟ باید چی کار کنم مودم ندارم .با نت گوشی همراه اول وصل میشم به لبتاب