• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
مهمان عزیز خوش‌آمدید. ورود عضــویت


امتیاز موضوع:
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: تراشه‌ها؛ کوچک‌تر و سریع‌تر
حالت خطی
#1
تراشه‌ها؛ کوچک‌تر و سریع‌تر



--------------------------------------------------------------------------------
بعد از مدتی دست و پنجه نرم کردن با پلتفرم Llano، سر انجام AMD سری جدید پردازنده های شتاب یافته ی فیوژن را معرفی کرد. سری جدید A شامل پردازنده هایی با معماری 32 نانومتری می شود. این پردازنده ها با این که از نوع فیوژن هستند، اما بر خلاف سایر APU های فیوژن موجود در بازار، برای دسکتاپ ها و لپتاپ های متداول طراحی شده اند. پس همانطور که در تصویر می بینید نباید از آن ها انتظار سایزی به اندازه ی یک سکه را داشت.


اما خبر هیجان انگیز چیست؟ این که این پردازنده ها هنوز هم مصرف کم خود را حفظ کرده اند و با توجه به ادعای AMD، می توانند عمر باتری را تا 10.5 ساعت حفظ کنند. در زمینه عملکرد هم که سری فیوژن همانند سایر APU ها، پردازنده گرافیکی و پردازشگر را با هم مخلوط کرده است تا در عملکرد هم چیزی کم نگذاشته باشد.
[عکس: 1173218110422018910761721831723436191246183.jpg]

از عملکرد و عمر باتری که بگذریم، می بینیم که AMD دارد کم کم از تولید پردازنده ها و چیپست های گرافیکی مستقل برای لپتاپ ها فاصله می گیرد. البته این کمپانی هنوز تولید گرافیک های اختصاصی اش را کنار نگذاشته. بلکه این امکان را فراهم کرده که با ترکیب یک گرافیک مستقل و یک APU، بتوانید شاهد 75 درصد افزایش عملکرد گرافیکی باشید. این چیزی است که ای.ام.دی آن را Dual-Graphics می نامد.

بگذارید کمی عمق بیشتری بگیریم. اول به مبحثی می پردازیم که AMD آن را نهایت عملکرد می نامد. با توجه به متن خبر منتشر شده از سوی AMD: مصرف کنندگان امروز بیش از هر زمان دیگری از PC هایشان استفاده می کنند و طیف این استفاده، از کار تا بازی گسترده شده است. با پردازنده های شتاب یافته (APU) های سری A می توان درباره توانایی لپتاپ ها برای پاسخگویی به نیاز مصرف کنندگان، اطمینان داشت. وقتی از APU استفاده می کنید، یعنی از هم از قدرت پردازش پردازنده بهره مند می شوید و هم از پردازش موازی گرافیک. با سری A، دارندگان نوت بوک گرافیکی با قدرت 400 گیگافلاپ خواهند داشت و دسکتاپ ها هم 500 گیگافلاپ قدرت گرافیکی دارند. گویا AMD مطئن است که این توان پردازشی برای انجام دادن بسیاری از کار ها نظیر پردازش ویدئو و تصویر کافی می باشد. وقتی هم که پای USB 3.0 و توانایی پشتیبانی از رم های DDR 3 در این سری جدید به میان می آید؛ امیدواری ما به سرعت بیشتر در سیستم های آینده بیشتر می شود.

علاوه بر این APU های سری A از تکنولوژی Turbo Core نیز بهره مند خواهند بود. این تکنولوژی به طور دینامیک، توان عملکرد CPU و GPU را افزایش می دهد. البته این بستگی به اپلیکیشنی که اجرا می کنید دارد. یک نکته دیگر هم وجود دارد که اشاره به آن در باب گرافیک حیاتی است. این که با توان 500 گیگافلاپ، به هیچ عنوان نباید انتظار نرخ فریم بالا روی بازی ها را داشته باشید. در واقع این توان شاید برای لپتاپ های متداول کافی باشد اما برای PC ها بهتر است به فکر یک کارت گرافیک مکمل هم باشید. نکته دیگر این که سری A از دایرکت ایکس 11 هم پشتیبانی می کند. حالا دایرکت ایکس 11 را با توان 500 گیگافلاپ جمع می بندیم و می گوییم: اگر از کارت مکمل استفاده نکنید، بازی هایی با گرافیک و ویژگی های بصری بالا؛ اما کند و با فریم ریت پایین خواهید داشت. ولی مطمئنا نگاه کردن ویدئو های تمام اچ.دی و سایر کار های متداول روی کامپیوترها برایتان هیچ مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

به هر حال روند مثبت بازار APU ها و توجه بیشتر به قدرت و سرعت در آنها، چیزی است که باعث خوشحالی و امیدواری ما به بازار سخت افزار در آینده خواهد شد. در جداول زیر می توانید اطلاعات بیشتری از مدل های این سری و ویژگی های آنان داشته باشید. ضمن این که انتظار می رود "سیستم های" مبتنی بر چیپ های A6، A4 و A8 به ترتیب حداقل 500، 600 و 700 دلار قیمت داشته باشند.

[عکس: 2158515216777319916388206421761231511820.jpg]

کوچکترین آی.سی جهان به اندازه کوچکتر از یک دانه نمک!


محققان شرکت آی.بی.ام اولین آی.سی (Integrated Circuit) جهان از جنس گرافین (Graphene) را خلق کردند که در اندازه‌ای شگفت‌آور و کوچکتر از یک دانه نمک است.
گرافین نام یکی از آلوتروپ‌های کربن است که در آن تنها یکی از این لایه‌های گرافیت وجود دارد و به عبارتی چهارمین الکترون پیوندی کربن است که به عنوان الکترون آزاد باقی مانده ‌است.


این آی.سی یک میکسر فرکانس پهنای باند به حساب می‌آید که قادر به کار با فرکانس 10 گیگاهرتز است. یگذارید از گرافین بیشتر برای شما بگوئیم که این ماده شگفت‌آور تقریبا غیرقابل تخریب‌ترین ماده جهان است که 200 برابر قوی‌تر از فولاد و 100 برابر رساناتر از سیلیکون به حساب می‌آید!

جهان فناوری بالاخره این ماده را در ارتباطات با پهنای باند بالا و تلفن‌های همراه هوشمند و نمایشگرها و تلویزیون‌ها زیارت خواهد کرد و محققان آی.بی.ام تاکنون نتوانسته بودند این ماده را با دیگر فلزات و اکسیدها پیوند بزنند که بر آن نیز غلبه کردند. در قیاس با سیلیکون ترانزیستورهای ساخته شده از گرافین بسیار ارزانتر خواهند بود و این به معنای تاثیر بر بازار و قیمت تلفن‌های همراه هوشمند و دستگاه‌های پرتابل است.



فرآوری: فاطمه مجدآبادی
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
 
پاسخ
  


پیام‌های این موضوع
تراشه‌ها؛ کوچک‌تر و سریع‌تر - توسط Amin_Mansouri - 10-17-2011، 02:27 PM

موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ويژگي‌ جديدترين تراشه‌هاي AMD Amin_Mansouri 0 2,815 01-11-2012، 09:42 AM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri

پرش به انجمن:


Browsing: 1 مهمان