(04-26-2012، 03:30 PM)Amin_Mansouri نوشته: اخه یک ایرانی باید پول بده هزینه بده و بازم از مزایا استفاده نکنه ؟اینو خوب گفتی خداییش
بدرود گوگل جون
من که جواب گرفتم
البته من روی htc HD2 اندروید 4.0.4 که ظاهرا آخرین ورژنه رو ریختم (NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.1)
و فقط مشکلم وای فای بود و یه مقدار آنتن دهی ضعیف که با نصب رادیو رام 2.15.40.04 مشکل آنتن دهی و با راهنمایی و فایلهای شما مشکل وای فای حل شد
سپاسگذارم
بدرود گوگل جون
با چیزهایی که من تجربه کردم، فکر میکنم لازم میدونم نکاتی رو بگم که در سایتهای فارسی ندیدم گفته بشه و خودم با کلی کلنجار رفتن در سایتهای انگلیسی فهمیدم:
1- spl و Hspl گوشی مهمه.
2- رادیو رامی که روی گوشی نصب میشه مهمه، و باید به رام اندروید بخوره.
3- وقتی که گارانتی رو می پرونی و شاید لازم باشه پارتیشن بندی کنی، باید به میزان حافظه اختصاصی دقت کنی، که هم به رادیو رام و هم به رام اندروید بخوره.
4- ترتیب تغییرات هم خیلی مهمه. مثلا بعد از موارد 1 و 2 ، نوبت برنامه Mafldr1.13 هست که روی گوشی ما که باید نصب میشد.
5- بعدش باید مد نصب بشه (clockworkmod) که این خودش چند نوع هست: 150، 250 و 400 که بسته به گوشی، میزان رم گوشی، رادیو رام و رام اندرویدی که میخواهید نصب کنید، باید صحیح انتخاب بشه.
6- و اینجا که دیگه آخرین مرحله است، فکر میکنم که با هنر هموطن عزیزمون ، امین منصوری، آخرین ورژن اندروید رو انتخاب کنین و حالشو ببرین. چون انگار جدیدترین گوشی تو دستتونه (دیگه فرق گوشی ها توی نرم افزاره).
7- اگه من مطلبی رو اشتباه گفتم ببخشید، تجربه خودم بود.
ایران سربلند