• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
مهمان عزیز خوش‌آمدید. ورود عضــویت


امتیاز موضوع:
  • 14 رای - 2.29 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ۹ چیزی که بعد از نصب Ubuntu روی سیستم شما نصب شده و شما خبر ندارید!
حالت موضوعی
#1
من اغلب سیستم عامل کامپیوتر خودم را تعویض میکنم و یا به ورژن جدیدتر آپدیت میکنم مخصوصا سیستم عامل Ubuntu را ، اکثر افرادی که از این سیستم عامل استفاده میکنند میخواهند برنامه های ساخته شده خود را توسعه دهند و یا برنامه بسازند.

با نصب این سیستم عامل تعدادی چیز وجود دارد که به کاربر اجازه قدرت بیشتر و امکانات بیشتر را میدهد. این بهترین توصیفی هست که میتوانستم بگویم. اولین چیزی که من بعد از نصب Ubuntu Linux به سراغ آن رفتم Package Manager بود. این نرم افزار به شما تمام برنامه ها و ورژن آنها را نشان میدهد ، و همچنین بسته های آپدیت را به شما معرفی میکند ، حتی اگر شما به آخرین Ubuntu را داشته باشید. بنابراین برای اینکه من همیشه مطمئن باشم که همه نرم افزار هایم آخرین آپدیت هستند روی دکمه های Reload و Mark All Upgrades کلیک میکنم.

[عکس: synap-search.png]

بعد از کلیک روی این دکمه ، باید روی دکمه Search کلیک کنید و سپس کلمه ubuntu restricted extras را وارد کنید ، و گزینه Commonly used restricted packages را انتخاب کنید. حالا فایل های meta-package برای شما ظاهر میشوند. meta-package نرم افزار های مفیدی هستند که مثله بعضی از نرم افزار های مفید مایکروسافت میماند و بعد از نصب آنان میتوانید از آنها استفاده کنید. این نرم افزار ها فایل های MP3 ، DVD ، ، فلش پلیر و جاوا را پشتیبانی میکند.

شما باید کلیک کنید روی آن گزینه های مربع مانند کوچکی که سمت چپ هستند ، تا برنامه مورد نظر نصب شود ، سپس این روند را برای هر نرم افزاری که میخواهید نصب بشود انجام دهید.

Banshee – به نظر من این بهترین نرم افزار موزیک پلیر روی Ubuntu هست که میتوانید از آن استفاده کنید. این نرم افزار ویژگی های خیلی ویژه ای ندارد و برای یک کاربر معمولی خیلی خوب هست ، چیزی که در نرم افزار Banshee قابل توجه هست این است که شما میتوانید به وسیله پلاگین های که با مرورگر فایرفاکس سازگار هست از آن به صورت گسترده تر استفاده کنید.

[عکس: banshee.png]

Cheeze – به عنوان یک کاربر Mac که ۹۰% وقتم را با این سیستم عامل سپری میکنم ، برنامه های گرافیکی یکی از مهمترین نرم افزار ها هستند. Photo Booth یک برنامه ای هست که با آن میتوانید عکس های خود را ویرایش کنید و به آن انواع افکت ها را اضافه کنید. همچنین با نرم افزار Cheeze شما میتوانید این کار ها را روی Ubuntu انجام دهید.

[عکس: cheeze.png]

VLC – اگر قصد تماشای فیلم در سیستم عامل لینوکس را دارید ، باید از نرم افزار VLC استفاده کنید. این نرم افزار هیچ تنظیمات پیچیده ای ندارد و راحت میتوانید از آن استفاده کنید.

Transmission – مانند این نرم افزار در سیستم عامل Mac وجود دارد ، ولی امکانات این نرم افزار بیشتر و بهتر است. این یک نرم افزار دانلودر هست و میتوانید فایل های خود را با آن دانلود کنید.

[عکس: transmission.png]

Getting Things GNOME – GTG یک نرم افزار برای سازماندهی کارهایتان روی سیستم عامل Ubuntu هست ، این نرم افزار شبیه نرم افزار OmniFocus میباشد که یکی از برنامه های مورد علاقه من هست. ولی متاسفانه OmniFocus یک نرم افزار رایگان نیست و فقط روی سیستم عامل Mac قابل اجراست.

[عکس: GTD1.png]

FileZilla – اگر شما میخواهید فایل در سرور سایت تان آپلود کنید و یا فایل های درون سایت تان را مدیریت کنید ، از نرم افزار FileZilla استفاده کنید.

[عکس: tweak.png]

Ubuntu Tweak – با این نرم افزار میتوانید به طور فوقالعاده سیستم تان را بهینه سازی کنید و زمان بالا آمدن آن را کاهش دهید ، با این نرم افزار هر چیزی را به سادگی میتوانید بهینه سازی کنید و آنها را مدیریت کنید ، با این نرم افزار امکان تمیز کردن همه چیز را دارید حتی فایل های مخفی system settings. شما حتما باید از نرم افزار Ubuntu Tweak روی سیستم تان استفاده کنید.

[عکس: GTD11.png]

در این قسمت به شما چند نکته مهم را یاد آوری میکنم:
من از نرم افزار های که بعد از نصب Ubuntu به صورت پیش فرض وجود دارند راضی هستم ، من همه ی packages های که وجود دارند را نصب میکنم و همه را آپدیت میکنم ، برای این کار به این قسمت میرم System->Administration->Hardware Drivers و تمام نرم افزار ها و سخت افزار ها را چک میکنم که اگر برای آن ها آپدیت جدید باشد نصب کنم.

[عکس: log-in-auto.png]

همچنین من سیستم را روی automatically log تنظیم میکنم تا خود به خود وارد اکانت خودم بشود و بعد وارد کردن پسورد را غیر فعال میکنم که دیگر برای هر بار وارد شدن احتیاج به زدن پسورد نباشد ، با این کار من راحت تر میتوانم وارد سیستم بشوم. ولی این کار باعث پایین آمدن امنیت سیستم میشود. در منوی Preferences میتوانید تنظیمات مربوط به اندازه صفحه نمایش و حساسیت ماوس را تنظیم کنید.

[عکس: start-up.png]

وارد منوی Start-up Applications بشوید در آنجا میتوانید انواع پلاگین های Firefox را نصب و اضافه کنید ، هم به صورت دستی و هم به صورت خودکار ، برای استفاده از نصب خودکار از گزینه Remember Currently Running Applications استفاده کنید.

در این قسمت System->Preferences->Appearance Preferences میتوانید افکت ها را غیر فعال کنید ، برای این کار تنظیمات را روی Icon Only ست کنید. من در سیستم خودم اندازه فونت ها را کاهش داده ام ، چون به نظرم اندازه فونت ها کمی بزرگ هست و این بزرگی برای افرادی که چشمان ضعیف تری دارند مناسب هست.

اگر شما میخواهید سیستم عامل Ubuntu را در کامپیوتر خود نصب کنید ، به راحتی توسط آموزش و مقالاتی که وجود دارد میتوانید این کار را انجام دهید. همچنین ما برای شما یک مقاله درباره ی چگونگی دانلود Ubuntu به صورت PDF آماده کرده ایم که میتوانید از اینجا دانلود و مشاهده کنید:

http://manuals.makeuseof.com.s3.amazonaw...-guide.pdf

به نظر شما نرم افزار های ضروری در Ubuntu چیست؟ یا برنامه های مورد علاقه شما در این سیستم عامل چیست؟ لطفاً در قسمت نظرات آنها را به ما معرفی کنید.

منبع: makeuseof
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
 
پاسخ
  


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیستم عامل ایرانی آریوس منتشر شد Amin_Mansouri 1 4,538 10-07-2012، 09:26 PM
آخرین ارسال: Ghoghnus
  راهنمای نصب سیستم عامل اوبونتو ۱۱/۰۴ Amin_Mansouri 0 4,351 08-17-2011، 10:00 AM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri
  Ubuntu 11.04 Amin_Mansouri 1 3,893 04-30-2011، 02:04 PM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri
Wink دانلود سیستم عامل فدورا ۱۳ - RedHat Fedora 13 Final amir 0 4,678 04-30-2011، 01:06 PM
آخرین ارسال: amir

پرش به انجمن:


Browsing: 1 مهمان