ممنون امید جان.
ببینید من مثلا میرم یه برنامه از بازار میگیرم . هم روگوشیم درست اجرا میشه هم رو تبلتم. این رو چطوری به برنامه باید فهموند؟ من برنامه هایی که خودم نوشتم بسته به اینکه رو چه امولاتوری تنظیم شده باشه همون جوری هم دیده میشه . نتونستم برنامه ای بنویسم که هم رو گوشیم و هم رو تبلتم درست اجرا بشه. نمیدونم تونستم منظورم رو بگم یا نه.
سلام. آقا امید دستت درد نکنه . من همه اندروید هایی که تو سایت بود رو دانلود کردم و تو پوشه platform کپی کردم ولی نمیتونم ازشون استفاده کنم و خطا میده .تصویرش رو پیوست کردم ببینید. ممنون میشم کمک کنین
ببینید من مثلا میرم یه برنامه از بازار میگیرم . هم روگوشیم درست اجرا میشه هم رو تبلتم. این رو چطوری به برنامه باید فهموند؟ من برنامه هایی که خودم نوشتم بسته به اینکه رو چه امولاتوری تنظیم شده باشه همون جوری هم دیده میشه . نتونستم برنامه ای بنویسم که هم رو گوشیم و هم رو تبلتم درست اجرا بشه. نمیدونم تونستم منظورم رو بگم یا نه.
(02-03-2014، 04:01 PM)'omid_student' نوشته: اگه اندرویدهای 2 به بعد رو ندارید از سایت زیر دانلود کنید بعد کپی کنید توی مسیر androidsdk\platform
http://androidcode.ir/post/install-packa...K-platform
سلام. آقا امید دستت درد نکنه . من همه اندروید هایی که تو سایت بود رو دانلود کردم و تو پوشه platform کپی کردم ولی نمیتونم ازشون استفاده کنم و خطا میده .تصویرش رو پیوست کردم ببینید. ممنون میشم کمک کنین
سرمشق های آب بابا یادمان رفت
رسم نوشتن با قلم ها یادمان رفت
شعر خدای مهربان را حفظ کردیم
اما خدای مهربان را یادمان رفت
----------------------------------------------------------
معرفت درّ گرانی است که به هر کس ندهند.
رسم نوشتن با قلم ها یادمان رفت
شعر خدای مهربان را حفظ کردیم
اما خدای مهربان را یادمان رفت
----------------------------------------------------------
معرفت درّ گرانی است که به هر کس ندهند.