01-23-2014، 12:36 PM
سلامنیازی به توضیح نیستراستش بازار به برنامه هی گیر میداد سنگ جلو پام مینداختمن هم حرصم دراومد کدش رو گذاشتم دانلودhttp://www.iranapp.org/content/software/projects/119
امتیاز موضوع:
Title: سورس کد جدید برنامه قدرتمند مدیریت تماس های دانشجو
حالت موضوعی |
Parsing code. Error Error parsing program. Error description: Unknown type: phonestatelistener Are you missing a library reference? Occurred on line: 11 Dim psl As PhoneStateListener
(01-27-2014، 03:12 PM)'parvin' نوشته: درود . این اررور رو میده
کد:Parsing code. Error Error parsing program. Error description: Unknown type: phonestatelistener Are you missing a library reference? Occurred on line: 11 Dim psl As PhoneStateListener
میشه راهنمایی کنین؟
(02-03-2014، 10:13 AM)'parvin' نوشته: دستتون درد نکنه آقا امید.
راستی یه سئوال. بازار از قیمت هر برنامه چند درصدش رو برمیداره و چنددرصد به نویسنده میده؟ راستش کنجکاو شدم بدونم . میدونم که ربطی به موضوع نداره ولی خواستم بدونم.
یه سئوال دیگه . این اسکرین شات هایی که تو بازار هست از هر برنامه رو چطوری تهیه میکنن؟ من که تو امولاتورم فونتها همش برعکس و ناخوانا دیده میشه.
(02-03-2014، 12:27 PM)'omid_student' نوشته:(02-03-2014، 10:13 AM)'parvin' نوشته: دستتون درد نکنه آقا امید.
راستی یه سئوال. بازار از قیمت هر برنامه چند درصدش رو برمیداره و چنددرصد به نویسنده میده؟ راستش کنجکاو شدم بدونم . میدونم که ربطی به موضوع نداره ولی خواستم بدونم.
یه سئوال دیگه . این اسکرین شات هایی که تو بازار هست از هر برنامه رو چطوری تهیه میکنن؟ من که تو امولاتورم فونتها همش برعکس و ناخوانا دیده میشه.
درود
خواهش میکنم اشکالی نداره
بازار تقریبا 35 یا 40 درصد پول رو کم میکنه نامردا پول مفت میخورن
و همین طور برای اسکرین شات یا باید با گوشیتون عکس بگیرید یا اینکه بهتره نسخه سیستم عامل اندروید رو به 3 یا 4 افزایش بدید تا فونت ها درست بشن و بتونید عکس بندازید
من خودم همین کار رو میکنم
بازم سوالی داشتین به ایمیلم پیام بفرستید
omid_student@yahoo.com
(02-03-2014، 03:09 PM)'parvin' نوشته:(02-03-2014، 12:27 PM)'omid_student' نوشته:(02-03-2014، 10:13 AM)'parvin' نوشته: دستتون درد نکنه آقا امید.
درود
خواهش میکنم اشکالی نداره
بازار تقریبا 35 یا 40 درصد پول رو کم میکنه نامردا پول مفت میخورن
و همین طور برای اسکرین شات یا باید با گوشیتون عکس بگیرید یا اینکه بهتره نسخه سیستم عامل اندروید رو به 3 یا 4 افزایش بدید تا فونت ها درست بشن و بتونید عکس بندازید
من خودم همین کار رو میکنم
بازم سوالی داشتین به ایمیلم پیام بفرستید
omid_student@yahoo.com
درود .ممنون از لطفتون. ببخشید قسمتی که رنگی شده رو میشه توضیح بدید چیکار کنم و چطوری ببرم بالا؟من b4a که آقا امین اپلود کرده رو گرفتم و نصبش کردم که فک کنم نسخه اندرویدش پایینه. لینکی برای اون نسخه بالاتر دارین شما؟ بازم ممنون
(02-05-2014، 01:26 PM)'parvin' نوشته: ممنون آقا امید. خیلی خیلی لطف کردین
راستی من وقتی ورژن اندروید رو میبرم بالا تو امولاتور تبلت میاد. من میخوام گوشی بیاد
راستی چیکار کنم برنامه ای که نوشتم هم تو تبلت و هم تو گوشی درست کارکنه. و اندازه هاش به هم نخوره؟
(02-05-2014، 02:07 PM)'omid_student' نوشته:ممنون امید جان. لطف کردی.(02-05-2014، 01:26 PM)'parvin' نوشته: ممنون آقا امید. خیلی خیلی لطف کردین
راستی من وقتی ورژن اندروید رو میبرم بالا تو امولاتور تبلت میاد. من میخوام گوشی بیاد
راستی چیکار کنم برنامه ای که نوشتم هم تو تبلت و هم تو گوشی درست کارکنه. و اندازه هاش به هم نخوره؟
درود خواهش میکنم وظیفه ست
خوب شما باید توی Designer برای هر نوع دستگاه مشخصات تعریف کنید
اونجا که نوع دستگاه رو مشخص میکنید مثلا 320 در 480 هست یا 600 در 960
برای هر سایز باید یه لایوت درست کنید تا به هم نخوره