12-25-2017، 04:12 PM
SEO(سئو) در کلمه به معنی Search engine optimization (بهینه سازی موتور جستجو) می باشد. پس از طراحی سایت یکی از مهمترین عواملی که باید به آن توجه کرد بهینه سازی تمامی محتوای سایت ازجمله تمامی متن ها، عکس ها و به طور کل محتوای یک وب سایت، برای موتور های جستجوگری همچون گوگل، یاهو و بینگ میباشد. به طوری که این موتورهای جستجوگر بتوانند تمامی محتوای سایت که شامل دسته بندی تگ های هدر(سر تیتر ها)، متن های بولد (متن های هدف)، تگ ها عکس ها و ... هستند را به طور کاملا مناسب بخوانند .
هر موتور جستجوگر برای شناسایی محتوای سایت معیارهای خاص خود را دارد. برای نمونه موتورهای جستجوگر گوگل و بینگ در شناسایی محتوای یک سایت از معیارها و ربات های خاص خود استفاده میکنند. برای مثال: شرکت گوگل با استفاده از Meta Tag محتوای سایت شما را در جستجوهای خود دسته بندی نمیکند در صورتی که موتور جستجوگر بینگ به وسیله این گزینه شما را در جستجوهای خود به نمایش در می آورد و بسیاری موارد دیگر که در رتبه بندی سایت شما در این موتور ها مهم میباشد .
سئو سایت در دروپال
نرم افزار ساخت محتوای سایت دروپال با توجه به متن باز بودن و کار بر روی آن به صورت تیمی، به طوری که هسته این نرم افزار برای موتور های جستجوگر بهینه گریده اند تا ربات های موتورهای جستجوگر بتوانند به راحتی محتوای سایت هایی که توسط آن طراحی گردیده را به آسانی جستجو کند و برای هر قسمت سایت توسط تیم دروپال ماژول های متعددی تعریف شده است. که توانسته غالبا تمامی نیازهای کاربران خود را به طور مناسب برطرف کند که در قسمت بهینه سازی برای موتورهای جستجوگر شما میتوانید با استفاده از ماژول هایی مانند:Meta tags ، Quick Meta Tags، Site Map و ..... سایت خود را به صورت حرفه ای تر پیکر بندی کنید تا به راحتی پس از مدتی کار بر روی سایت خود در رتبه های اول گوگل شناسایی شده و مشاهده گردید .
معیارهای شناسایی سایت توسط موتور جستجوگر چیست؟
به طور کل یک موتور جستجوگر برای شناسایی سایت شما اولویت هایی را دارد که به ترتیب زیر میباشد:
- نسبت چگالی سایت شما
- چه سایت هایی شما را معرفی کرده اند؟
- به روز رسانی های محتوای سایت شما چه زمانی انجام میگردد؟
- سایت شما قالب بندی مناسب را دارا می باشد ؟
نسبت چگالی چیست ؟
به طور مثال ما میخواهیم به وسیله کلمه های کلیدی طراحی سایت، طراحی سایت ارزان، هاست در گوگل مشاهده شویم. برای اینکه ما بتوانیم توسط این کلمات کلیدی در گوگل مشاهده شویم باید به طور مثال: مقالاتی در ضمینه هاست و یا طراحی سایت، در سایت خود قرار بدهیم تا کلماتی که به آن اشاره کرده ایم در آن استفاده شده باشد. به این نکته نیز باید اشاره داشته باشیم که بسیاری از سایت ها در صفحات خود کلمه کلیدی مورد نظر خود را به صورت مکرر تکرار میکنند که این کار بسیار اشتباه بوده و گوگل و سایر موتورهای جستجوگر به شما امتیاز منفی میدهد و شما را از لیست خود حذف و در پاره ای از مواقع در لیست سیاه سایت های خود قرار میدهند .
چه سایت هایی شما را معرفی کرده اند ؟
یکیدیگر از امتیازاتی که موتورهای جستجوگر به شما میدهند تعداد بک لینک هایی می باشد که سایت های دیگر که در رتبه های مناسب قرار داردند به شما میدهند. به طور مثال سایتی مانند: آپارات که یکی از سایت های معتبر در زمینه ویدئو میباشد در سایت خود به معرفی خدمات سایت شما یپردازد. به این صورت که برای مثال: برای خرید هاست و یا دامنه به وب سایت Golha.net مراجعه فرمایید حال این بک لینک میتواند به صورت یک بنر باشند و یا نوشته ای در این سایت باشند .
به روز رسانی های محتوای سایت شما چه زمانی انجام میگردد؟
یکیدیگر از امتیازهایی که موتورهای جستجوگر به شما میدهند بازه زمانی به روز رسانی محتوای سایت شما می باشد که در آن شما در چه زمانی سایت خود را به روز رسانی کرده اید برای مثال: شما مقاله ای را امروز در سایت خود قرار میدهید و پس از آن به مدت یک ماه محتوایی در سایت خود قرار نمیدهید این یک امر اشتباه میباشد سایت شما باید در بازه زمانی کم به روز رسانی محتوایی مناسبی را به خود داشته باشد .
سایت شما قالب بندی مناسب را دارا می باشد ؟
موتورهای جستجوگر هنگام شناسایی محتوا در سایت شما، آنها را اعتبار بندی میکنند. به این صورت که برای مثال شما مقاله ای در زمینه های طراحی سایت، طراحی سایت ارزان و یا هاستینگ در سایت خود قرار داده اید این مقالات باید قالب بندی مناسبی داشته باشند. به این صورت که تیترهای شما باید به وسیله تگ های هدر h1،h2،h3 مشخص شده باشند ویا کلمات مهم مقالات شما مانند طراحی سایت به وسیله تگ های Bold مشخص شده باشند تا موتور های جستجوگر به اهمیت آنها پی ببرند.
این چهار گزینه که نام بردیم از مهمترین ویژگی هایی بود که شما باید به آن در طراحی خود توجه کنید. سایر گزینه ها دارای امتیازات کمتری نسبتا میباشند .
امیدواریم این مقاله مورد پسند شما واقع شده باشد در مقالات آینده نحوه نصب ماژول های نامبرده بر روی سایت و معرفی آنها به گوگل را به شما آموزش خواهیم داد .